Boot te koop aanbieden

Een boot te koop aanbieden is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Dit kan weliswaar particulier worden gedaan, maar beter is het om dit via een professional zoals White Whale Yachtbrokers te doen. Onze scheepsmakelaars zijn van toegevoegde waarde, bijvoorbeeld al bij het uitvoeren van een betrouwbare taxatie. Dit is noodzakelijk om de waarde van de boot te bepalen en ontvangt u een eerlijke prijs voor de boot die u aanbiedt.

Uw boot te koop aanbieden aan een ruim netwerk

Ook ons netwerk is van grote waarde als u een boot te koop gaat aanbieden. Juist door te weten waar de potentiële kopers te vinden zijn, wordt het vele malen gemakkelijker om een boot te verkopen. Wie immers van plan is de boot van de hand te doen, wil hier niet langer mee wachten dan nodig is. Het netwerk is hier essentieel in. Zeker wanneer de makelaar de juiste prijs voor de boot heeft vastgesteld. Wij laten u hier graag gebruik van maken.

Bezoek op afspraak het hoofdkantoor in Willemstad

Een boot verkopen is bij ons in goede handen. Maak direct een afspraak om ons hoofdkantoor in Willemstad aan de Lantaarndijk 8 te bezoeken, voordat we uw boot te koop aanbieden. Plan deze afspraak in door te bellen naar 0168 - 820 208, of door een mail te sturen naar info@wwy.nl.

Feedback Company reviews
Boats for sale

Geen boten gevonden voor het merk

This website uses to give you the best experience. Agree by clicking the 'Accept' button.