Adres

Adres volgt

Telefoon

+31 (0) 168 820 208

E-mail

denbosch@wwy.nl

Contact White Whale Den Bosch

White Whale Den Bosch wordt gerund door Tim Grotendorst. White Whale  Den Bosch is een zelfstandig opererend bedrijf, echter met dezelfde procedures, werkwijze en toewijding als u van alle kantoren van White Whale Yachtbrokers mag verwachten. U bent hierdoor verzekerd van de grootste kans op een succesvolle aan- of verkoop van een jacht.

 

Bent u geïnteresseerd in een bezichtiging van een schip, of wilt u een boot verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

tim
Tim Grotendorst
Jachtmakelaar

Tim Grotendorst
+31 (0) 681 137 418

Neem contact op met White Whale Den Bosch

staart White Whale

Recensies

staart White Whale

WILT U UW BOOT VERKOPEN?

Een boot verkopen is een internationaal vak. Dat blijkt uit de ca. 80% buitenlandse kopers die wij aantrekken. Belangrijke aspecten in onze branche zijn internationale slagvaardigheid, enorm bereik van de advertenties, lage kosten, goede klantervaringen, groot netwerk aan partners, 100% betrouwbaarheid en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot inruilen. Wij garanderen u dat White Whale Yachtbrokers op deze aspecten hoger scoort dan ieder andere makelaar in Europa. Daardoor is onze opzet met meerdere kantoren in Europa en een jaaromzet in gebruikte boten van ruim € 20.000.000 uw zekerheid tot succes. Als koper en verkoper profiteert u daarvan.