Beneteau bij White Whale Yachtbrokers

Beneteau logo

Beneteau Group

Beneteau heeft diverse werven in Europa, en haar zetel in Frankrijk. Door diverse overnames is het één van de toonaangevende werven in de wereld op het gebied van pleziervaartuigen. Zie deze link voor de website van de werf: Beneteau

Historie
Beneteau is in 1884 opgericht in Frankrijk Benjamin Beneteau. Vanaf 1964 is de werf gestart met de productie van plezier zeilboten. Na een flinke groei van de gehele range werd in 1995 Jeanneau ingelijfd door de werf en in 2008 Monte Carlo Yachts. Het familiebedrijf is wereldwijd een toonaangevende producent van een enorme rangen aan kleine en grotere pleziervaartuigen.

Range
Beneteau bouwt een enorme range aan jachten en bootjes. De meest bekende zeiljachten zijn de Oceanis en de First. Van de motorboten kennen we vooral de Antares, de Flyer en de Swift trawlers.

Nederlandse importeur
Met een wereldwijd dealer netwerk van 400 dealers wordt uiteraard ook de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Nova Yachting in Bruinisse en Serry in Loosdrecht zijn de dealers voor Nederland.

Beneteau bij White Whale Yachtbrokers
White Whale Yachtbrokers heeft van het merk Beneteau altijd een divers aanbod aan schepen te koop liggen door heel Nederland. Daarnaast hebben wij al vele Beneteau jachten verkocht.

Als jachtmakelaar voor Beneteau kunnen wij ook uw boot in de verkoop nemen. Neemt u daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden voor uw schip te bespreken.

Beneteau modellen te koop

Beneteau Oceanis 34