Boot merk

Contest Yachts

Contest is een Nederlandse werf welke gevestigd is in Medemblik. De werf staat bekend als bouwer van zeer hoogwaardige zeiljachten. Inmiddels hebben ze ook een motorboot in het gamma. Zie deze link voor de website van de werf: Contest Yachts

 

Historie

Contest is opgericht in 1959 door Ed Conijn. De eerste boot was de Contest 25 gevolgd door de Contest 29 in 1964. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer in de persoon van Arjen Conijn. De werf heeft nog altijd als visie hoogwaardige schepen te bouwen met een redelijke mate van individuele vrijheid van de opdrachtgever.

 

Range

Contest bouwt een range aan kwaliteitsjachten in de lengte van de 13 tot 26 meter, met een complete range centre cockpit zeiljachten van de 42CS tot de 85CS. Daarnaast is er sinds 2013 een motorboot in het gamma met de 52MC

 

Nederlandse dealer

Nieuwe Contest schepen worden in Nederland door de werf zelf verkocht.

 

Contest bij White Whale Yachtbrokers

White Whale Yachtbrokers heeft van het merk Contest altijd een divers aanbod aan schepen te koop liggen door heel Nederland. Daarnaast hebben wij al vele Contest zeiljachten verkocht.

Als jachtmakelaar voor Contest kunnen wij ook uw boot in de verkoop nemen. Neemt u daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden voor uw schip te bespreken.

Geen boten gevonden voor het merk contest-yachts