Boot merk

Jeanneau Chantiers, France

De werf is gesitueerd in Les Herbiers nabij Nantes in Frankrijk. Hier worden de zeer bekende zeil- en motorjachten van Jeanneau met de nodige technologische kennis en precisie ontworpen en vervaardigd. Zie deze link voor de website van de werf: Jeanneau

 

Historie

In 1956 werd het inmiddels internationaal zeer succesvolle merk Jeanneau opgericht door Henri Jeanneau. De werf is sindsdien enorm gegroeid en heeft een enorm scala aan schepen in haar portfolio.

 

Range

Jeanneau bouwt een enorme range aan jachten en bootjes. De meest bekende zeiljachten zijn de Sun Odyssey en de Sun fast boten. Van de motorboten kennen we vooral de Merry Fisher, de Leader, NC en Valesco.

 

Nederlandse importeur

Met een wereldwijd dealer netwerk wordt uiteraard ook de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Nautisch Kwartier Stavoren is tegenwoordig de dealer voor Nederland.

 

Jeanneau bij White Whale Yachtbrokers

White Whale Yachtbrokers heeft van het merk Jeanneau altijd een divers aanbod aan schepen te koop liggen door heel Nederland. Daarnaast hebben wij al vele Jeanneau jachten verkocht.

Als jachtmakelaar voor Jeanneau kunnen wij ook uw boot in de verkoop nemen. Neemt u daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden voor uw schip te bespreken.