Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voor het gebruik van de White Whale Yachtbrokers website, een handelsmerk van White Whale BV, willen wij u wijzen op onderstaande voorwaarden en aansprakelijkheden. De hier genoemde voorwaarden aan aansprakelijkheden gelden niet alleen voor White Whale BV, maar ook voor de partners (welke staan vermeld op deze website) die onder de naam van White Whale Yachtbrokers adverteren. Deze partners zijn geheel zelfstandige bedrijven waarvoor White Whale BV geen enkele aansprakelijkheid treft. Slechts de werkwijze en de marketing wordt onder 1 naam uitgevoerd.

 

White Whale Yachtbrokers heeft alle inspanningen gedaan die redelijkerwijs verwacht kunnen worden om te zorgen dat de vermelde informatie op de website klopt op het moment van plaatsen. Het kan echter voorkomen dat er fouten staan in deze informatie, of dat de situatie gewijzigd is.

 

White Whale Yachtbrokers geeft geen enkele garantie over de juistheid van de informatie nog de staat van de betreffende objecten. Dit geldt ook voor eventuele hyperlinks of andere services direct of indirect van de website van White Whale BV. White Whale Yachtbrokers houdt zich het recht om aanpassingen en correcties uit te voeren op ieder tijdstip, zonder hiervan melding te maken.

 

White Whale Yachtbrokers accepteerd geen enkele aansprakelijkeheid voor eventuele onjuiste informatie op de website. Dit geldt ook voor eventuele financiële beslissingen en consequenties die worden gebaseerd op de vermelde informatie en gegevens. Deze consequenties zijn altijd voor rekening van de betreffende bezoeker.

 

White Whale Yachtbrokers accepteert geen enkele aansprakelijkheid, direct of indirect, van eventuele gevolg schade of ander soortige schade van welke aard dan ook, door het gebruik van de website van White Whale Yachtbrokers.

 

Auteursrecht

De informatie en de foto’s gebruikt op de website van White Whale Yachtbrokers zijn eigendom van White Whale BV of de oorspronkelijke maker van het materiaal. U bent echter vrij deze te kopiëren en printen, zo lang:

Het materiaal wordt gebruikt ter eigen informatie, en
het materiaal voor niet commerciële doeleinden wordt gebruikt, en
bij gebruikte kopien/replicaties er duidelijk wordt vermeld dat de rechten van het materiaal bij White Whale BV ligt.
White Whale BV, adres Lantaarndijk 8, 4797 SP Willemstad (NL) geregistreerd Nederland, district Zuidwest Holland onder kvk nummer 34203742

   
staart White Whale

Over White Whale

Vertrouw op de ervaring van meer dan 2.000 succesvolle transacties.

Zeilboot of motorboot, binnenland of buitenland: uw boot is onze zorg. Wij van White Whale Yachtbrokers doen er alles aan om de koop en verkoop van een boot zo prettig en soepel mogelijk te laten verlopen. Wij nemen u letterlijk alle zorg uit handen. Objectief advies en een efficiënte werkwijze staan daarbij centraal. Een jachtmakelaar waarmee u vol vertrouwen in zee kunt gaan.

Boot te koop bij White Whale Yacht brokers