Boot verkopen

Een boot verkopen? Hoe wij u kunnen helpen:

Makelaardij waar u op kunt vertrouwen
Onze belofte aan u is dat wij de juiste koper zoeken voor uw schip in de kortst mogelijke tijd, voor een juiste prijs. In de huidige markt betekent dit, dat we uw schip optimaal adverteren met een passende vraagprijs op meer dan dertig toonaangevende websites over de hele wereld om daarmee het juiste publiek te bereiken. Daarom willen en kunnen wij ook 100% no-cure-no-pay beloven. Verder werken wij met heldere contracten en duidelijke afspraken. Geen kleine lettertjes maar maximale transparantie. We bieden u een zeer professioneel verkooptraject met optimale kans op succes tegen minimale kosten. Vergeet een “doe-het-zelf” avontuur. Slechte verhalen of ervaringen met een jachtmakelaar? Niet bij ons! Wij bieden u echt de grootste kans op verkoop en nemen u alles uit handen.

 

Wat kost onze service?
Wij werken geheel no-cure-no-pay: is uw schip niet binnen 9 maanden verkocht, kunt u een andere koers varen en bent u ons geen vergoeding verschuldigd. Ook niet voor de advertenties en bezichtigingen. 
Wij berekenen u een scherpe courtage van slechts 5% excl. BTW, gerekend over de verkoopprijs van uw schip, met een minimum courtage van € 3.000,- excl. BTW. Bij schepen met een verkoopopbrengst vanaf € 150.000,- rekenen wij slechts 4% courtage excl. BTW. Vraag ons om een voorstel voor uw schip en maak vrijblijvend een afspraak met ons (bij voorkeur op uw schip) om samen met u het juiste verkoop traject te bepalen. Ook voor schepen die ver weg liggen van onze kantoren (meer dan 1 uur rijden) of in een land waar wij niet vertegenwoordigd zijn, maken we graag een interessant voorstel op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

Professionele Know-How
Jachtmakelaardij is een combinatie tussen traditionele kennis en professionele ervaring in combinatie met de meest moderne media en programmatuur. Ieder zelfstandig White Whale Yachtbrokers kantoor heeft de ervaring en knowhow. Met een jaarlijkse omzet aan gebruikte schepen van ca. € 20.000.000,- weet u zeker dat u met een ervaren partij in zee gaat en uw kans op succes het grootste is. Wij zijn thuis in het controleren eigendomscertificaten, verzekeringsovereenkomsten, kadaster registraties, hypotheken, akte van levering, export documenten en andere zaken die nodig zijn voor het registreren en (internationaal) overschrijven van eigendom. De makelaars hebben kennis van de huidige markt en beschikken over de juiste contracten (in diverse talen) en een beschermde klanten rekening voor de betalingen.

 

Vaststellen van een verantwoorde vraagprijs
Wij hebben de ervaring en kennis om een verantwoorde vraagprijs voor uw schip vast te stellen. Voor een goede kans op succes is dat een essentieel onderdeel. Een White Whale jachtmakelaar heeft de meest up-to-date gegevens van de branche beschikbaar om samen met u de juiste prijs in de markt te bepalen.

 

Opstellen van een marketingstrategie en de advertenties
Uw White Whale Jachtmakelaar zal voor uw schip een marketingplan opstellen welke specifiek voor uw schip is geoptimaliseerd. Er zijn veel verschillende soorten schepen, waardoor maatwerk een vereiste is om een maximale kans op succes te creëren. Het doel van uw makelaar is om uw schip zo goed mogelijk onder de aandacht van het juiste publiek te brengen. Uw jachtmakelaar zal de benodigde advertenties opstellen (geheel kosteloos!) en voor de distributie op diverse elektronische media als wel geprinte media zorgen, waaronder iedere editie ons gehele aanbod in het Yachtfocus Magazine. Hiermee zullen we niet alleen uw schip onder de aandacht brengen van een groot publiek, maar ook de geschikte kandidaten uit onze eigen enorme Europese netwerk direct en actief benaderen met een mailing.Ook kunnen wij een 360 graden presentatie maken van uw schip, zie deze link voor een voorbeeld: 360 graden tour Nordia 75

 

Verkoop klaar maken van uw schip
Wij zullen u adviseren over eventuele verbeteringen die aan uw schip moeten gebeuren om te kunnen concurreren met ander aanbod. We zullen samen met u eventuele obstakels en oplossingen bespreken en kunnen u helpen indien gewenst om eventuele upgrades & reparaties uit te laten voeren. Wij helpen u ook met het vinden van de juiste ligplaats en/of winterstalling indien nodig.

 

Bezichtigingen
Een bezichtiging wordt altijd persoonlijk begeleidt. Ook als het schip gewoon in uw eigen ligplaats blijft liggen. Een kijker zal nooit de sleutels meekrijgen. U hoeft hier verder geen tijd in te steken, wij verzorgen alles. Ook de uiteindelijke onderhandelingen (u bepaalt uiteraard zelf de uiteindelijke verkoopprijs) en de bijbehorende overeenkomsten in de gewenste taal.

Keuring, proefvaart en oplevering van uw schip
Meestal zal de koper een proefvaart en een keuring van uw schip aanvragen. De kosten van de expert en de kraan zijn voor de koper. Uw jachtmakelaar zal normaalgesproken bij deze proefvaart en keuring aanwezig zijn om een en ander in de juiste banen te leiden en om bij eventuele problemen een oplossing te vinden. Als dit traject achter de rug is en de betalingen en documenten allemaal in orde zijn gemaakt, wordt het schip opgeleverd aan de nieuwe eigenaar middels het tekenen van een Akte van Levering. Een koper heeft daarna vaak hulp nodig bij het klaarmaken van het schip voor de reis naar de nieuwe ligplaats of voor transport per vrachtwagen of zeeschip. White Whale beschikt over de contacten en de kennis om ook dit traject goed te begeleiden en de nieuwe eigenaar meteen een goede start te geven.

 

White Whale Wereldwijde Netwerk
8 kantoren in Europa, 13 ervaren makelaars, bijna 12.000 aanvragen afgelopen jaar en nog steeds hard groeiende. Daarnaast werken wij intensief samen met diverse internationale makelaardijen. We gaan er meteen vol tegenaan en stoppen niet voordat we een koper hebben gevonden. Dat garanderen wij u! Wij hebben meer dan 2.000 succesvolle transacties begeleid. Ca. 80% van ons aanbod gaat naar kopers uit het buitenland, ook buiten Europa. U zult versteld staan hoe ver uw schip kan reizen!Geen loze beloftes maar harde feiten en echt succes. Wie kan uw schip beter verkopen?

 

Wij zijn als geen andere makelaar gespecialiseerd in grote gangbare merken als Bavaria, Hanse, Beneteau, Jeanneau, Dufour, Dehler, Linssen, Fairline, Princess, Hallberg Rassy, etc. Laat u niet verleiden door relatief veel te dure of “part-time” makelaars of traditionele verkoophavens: er is geen makelaardij die zo uitgebreid adverteert en zo veel moeite stopt in het daadwerkelijk verkopen van uw schip als de makelaars van White Whale Yachtbrokers.

 

Wij adverteren met alle schepen in iedere editie van het Yachtfocus Magazine (oplage meer dan 30.00 stuks, verspreiding in meer dan 600 jachthavens en op alle grote internationale beurzen) en op o.a. de volgende websites:
www.Yachtfocus.com             www.Botenbank.nl                 www.Botentekoop.nl           www.Speurders.nl             www.Waterkampioen.nl          www.Boten.nl 

www.Watersportbank.nl        www.Anwbwatersport.nl       www.Vaarkrant.nl                 www.Inautia.com                www.Theyachtmarket.com      www.Boot24.com

www.Euroboats.com              www.Scanboat.com             www.cosasdebarcos.com   www.Boats.com                 www.Boatshop24.com              www.Inautia.fr

www.Yachtworld.com            www.Superboats.nl                 www.Boats24.com               www.Best-boats24.com    www.Bateau-de-hollande.com                                          

Profiteer daarvan en neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak op uw schip.

staart White Whale

Recensies

staart White Whale

WILT U UW BOOT VERKOPEN?

Een boot verkopen is een internationaal vak. Dat blijkt uit de ca. 80% buitenlandse kopers die wij aantrekken. Belangrijke aspecten in onze branche zijn internationale slagvaardigheid, enorm bereik van de advertenties, lage kosten, goede klantervaringen, groot netwerk aan partners, 100% betrouwbaarheid en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot inruilen. Wij garanderen u dat White Whale Yachtbrokers op deze aspecten hoger scoort dan ieder andere makelaar in Europa. Daardoor is onze opzet met meerdere kantoren in Europa en een jaaromzet in gebruikte boten van ruim € 20.000.000 uw zekerheid tot succes. Als koper en verkoper profiteert u daarvan.