Boot verkopen

Wilt u een boot verkopen? White Whale Yachtbrokers is een makelaardij waar u bij bootverkoop op kunt vertrouwen. Onze belofte aan u is dat wij de juiste koper zoeken voor uw schip in de kortst mogelijke tijd, voor een juiste prijs. In de huidige markt betekent dit, dat we uw schip optimaal adverteren met een passende vraagprijs op meer dan 40 toonaangevende websites over de hele wereld om daarmee het juiste publiek te bereiken. Daarom willen en kunnen wij ook 100% no-cure-no-pay beloven. Maak gebruik van ons grote netwerk van 9 White Whale kantoren in Europa.

Uw boot verkopen? Profiteer van de heldere contracten

Wanneer u ons inschakelt voor de bootverkoop, profiteert u van heldere contracten en duidelijke afspraken. Geen kleine lettertjes, maar maximale transparantie. Bij de verkoop van boten bieden we u een zeer professioneel verkooptraject met optimale kans op succes tegen minimale kosten. Vergeet een “doe-het-zelf” avontuur bij de verkoop van boten. Slechte verhalen of ervaringen met een jachtmakelaar? Niet bij ons! Wij bieden u echt de grootste kans op bootverkoop en nemen u alles uit handen.

Wat kost onze service?

Wij werken geheel no-cure-no-pay. Is uw boot niet binnen 9 maanden verkocht, dan kunt u een andere koers varen en bent u ons geen vergoeding verschuldigd. Ook niet voor de advertenties en bezichtigingen. Wij berekenen u een scherpe courtage van slechts 5% excl. BTW, gerekend over de verkoopprijs van uw schip, met een minimum courtage van € 3.000,- excl. BTW. Bij schepen met een verkoopopbrengst vanaf € 150.000,- rekenen wij slechts 4% courtage excl. BTW. Vraag ons om een voorstel voor uw schip en maak vrijblijvend een afspraak met ons (bij voorkeur op uw schip) om samen met u het juiste verkoop traject te bepalen. Ook voor schepen die ver weg liggen van onze kantoren (meer dan 1 uur rijden) of in een land waar wij niet vertegenwoordigd zijn, maken we graag een interessant voorstel op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor het verkopen van uw boot.

Professionele kennis van bootverkoop

Jachtmakelaardij is een combinatie tussen traditionele kennis en professionele ervaring in combinatie met de meest moderne media en programmatuur. Ieder zelfstandig White Whale Yachtbrokers kantoor heeft de ervaring en knowhow. Met een jaarlijkse omzet aan gebruikte schepen van circa € 30.000.000,- weet u zeker dat u met een ervaren partij in zee gaat en uw kans op een succesvolle bootverkoop het grootst is. Wij zijn thuis in het controleren van eigendomscertificaten, verzekeringsovereenkomsten, kadaster registraties, hypotheken, akte van levering, export documenten en andere zaken die nodig zijn voor het registreren en (internationaal) overschrijven van eigendom. De makelaars hebben kennis van de huidige markt en beschikken over de juiste contracten (in diverse talen) en een beschermde klanten rekening voor de betalingen.

Vaststellen van een verantwoorde vraagprijs bij de verkoop van boten

Wij hebben de ervaring en kennis om een verantwoorde vraagprijs voor uw schip vast te stellen. Voor een goede kans op een succesvolle bootverkoop is dat een essentieel onderdeel. Een White Whale jachtmakelaar heeft de meest up-to-date gegevens van de branche beschikbaar om samen met u de juiste prijs in de markt te bepalen om uw boot te verkopen.

Opstellen van een marketingstrategie en de advertenties

Uw White Whale Jachtmakelaar zal voor uw schip een marketingplan opstellen welke specifiek voor uw te verkopen boot is geoptimaliseerd. Er zijn veel verschillende soorten schepen, waardoor maatwerk een vereiste is om een maximale kans op succes te creëren. Het doel van uw makelaar is om uw schip zo goed mogelijk onder de aandacht van het juiste publiek te brengen. Uw jachtmakelaar zal de benodigde advertenties opstellen (geheel kosteloos!) en voor de distributie op diverse elektronische media als wel geprinte media zorgen, waaronder iedere editie in het Yachtfocus Magazine. Hiermee zullen we niet alleen uw schip onder de aandacht brengen van een groot publiek, maar ook de geschikte kandidaten uit onze eigen enorme Europese netwerk direct en actief benaderen met een mailing. Ook kunnen wij een 360 graden presentatie maken van uw schip.

Verkoop klaar maken van boten

Wij adviseren u over eventuele verbeteringen die aan uw schip moeten gebeuren voor de bootverkoop om te kunnen concurreren met ander aanbod. We zullen samen met u eventuele obstakels en oplossingen bespreken en kunnen u helpen indien gewenst om eventuele upgrades en reparaties uit te laten voeren. Wij helpen u ook met het vinden van de juiste ligplaats en/of winterstalling indien nodig.

Keuring, proefvaart en oplevering van uw schip

Meestal zal de koper een proefvaart en een keuring van uw te verkopen boot aanvragen. De kosten van de expert en de kraan zijn voor de koper. Uw jachtmakelaar zal normaalgesproken bij deze proefvaart en keuring aanwezig zijn om een en ander in de juiste banen te leiden en om bij eventuele problemen een oplossing te vinden. Als dit traject achter de rug is en de betalingen en documenten allemaal in orde zijn gemaakt, wordt het schip opgeleverd aan de nieuwe eigenaar middels het tekenen van een Akte van Levering. Een koper heeft daarna vaak hulp nodig bij het klaarmaken van het schip voor de reis naar de nieuwe ligplaats of voor transport per vrachtwagen of zeeschip. White Whale beschikt over de contacten en de kennis om ook dit traject goed te begeleiden en de nieuwe eigenaar meteen een goede start te geven.

White Whale Wereldwijde Netwerk

9 kantoren in Europa, 14 ervaren makelaars, meer dan 15.000 aanvragen afgelopen jaar en nog steeds hard groeiende. Daarnaast werken wij intensief samen met diverse internationale makelaardijen. We gaan er meteen vol tegenaan en stoppen niet voordat we een koper hebben gevonden. Dat garanderen wij u! Wij hebben meer dan 2.500 succesvolle transacties van bootverkoop begeleid. Circa 80% van ons aanbod gaat naar kopers uit het buitenland, ook buiten Europa. U zult versteld staan hoe ver uw schip kan reizen! Geen loze beloftes maar harde feiten en echt succes. Wie kunt u voor de verkoop van boten beter inschakelen?

Uitgebreid adverteren van uw schip

Wij zijn gespecialiseerd in grote gangbare merken als Bavaria, Hanse, Beneteau, Jeanneau, Dufour, Dehler, Linssen, Fairline, Princess en Hallberg Rassy. Laat u niet verleiden door relatief veel te dure of “parttime” makelaars of traditionele verkoophavens. Er is geen makelaardij die zo uitgebreid adverteert en zo veel moeite stopt in het daadwerkelijk verkopen van uw boot als de makelaars van White Whale Yachtbrokers. Wij adverteren met alle schepen in iedere editie van het Yachtfocus Magazine (oplage meer dan 30.00 stuks, verspreiding in meer dan 600 jachthavens en op alle grote internationale beurzen) en op meer dan 40 veelal internationale websites waaronder:

www.Yachtfocus.com             www.Botenbank.nl                 www.Botentekoop.nl           www.Speurders.nl             www.Waterkampioen.nl          www.Boten.nl

www.Watersportbank.nl        www.Anwbwatersport.nl       www.Vaarkrant.nl                 www.Inautia.com            www.Theyachtmarket.com      www.Boot24.com

www.Euroboats.com              www.Scanboat.com                 www.cosasdebarcos.com   www.Boats.com                 www.Boatshop24.com              www.Inautia.fr

www.Yachtworld.com            www.Superboats.nl                 www.Boats24.com               www.Best-boats24.com       www.boatshop24.com

www.Bateau-de-hollande.com             www.bandofboats.com            www.boat24.com           www.inautia.nl            www.yachtfocus.co.uk          en vele andere……

Neem contact op voor het verkopen van uw boot

Wilt u ons inschakelen voor de verkoop van boten? Neem dan gerust contact met ons op en plan een geheel vrijblijvende afspraak op uw te verkopen boot in. U bereikt ons via 0168 – 820 208.

staart White Whale

Recensies

staart White Whale

WILT U UW BOOT VERKOPEN?

Een boot verkopen is een internationaal vak. Dat blijkt uit de ca. 80% buitenlandse kopers die wij aantrekken. Belangrijke aspecten in onze branche zijn internationale slagvaardigheid, enorm bereik van de advertenties, lage kosten, goede klantervaringen, groot netwerk aan partners, 100% betrouwbaarheid en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot inruilen. Wij garanderen u dat White Whale Yachtbrokers op deze aspecten hoger scoort dan ieder andere makelaar in Europa. Daardoor is onze opzet met meerdere kantoren in Europa en een jaaromzet in gebruikte boten van ruim € 20.000.000 uw zekerheid tot succes. Als koper en verkoper profiteert u daarvan.