Gratis waardebepaling van uw boot

Wilt u uw boot verkopen of gewoon weten wat uw boot waard is? White Whale Yachtbrokers biedt jachteigenaren de mogelijkheid een gratis waardebepaling van hun schip te ontvangen via de e-mail. Vul uw contactgegevens in onderstaande formulier in en wij mailen u een korte vragenlijst.  Voor goed onderhouden werf gebouwde schepen met een bouwjaar vanaf 2000 kunnen we een redelijk nauwkeurige inschatting doen via de mail. Voor oudere en/of uniek gebouwde schepen heeft de echte staat van onderhoud en kwaliteit van afwerking een enorme invloed op de waarde van de boot, dus is een waarde inschatting via de mail niet zinvol.

U krijgt van ons een objectief en eerlijk advies. Deze is gebaseerd op gerealiseerde prijzen van afgelopen jaar en op onze jarenlange ervaring en kennis van de huidige markt. Wij horen graag van u!

Een gratis waardebepaling van uw boot door een specialist, zo weet u waar u aan toe bent.

De waarde van een vaartuig bepalen is één van de belangrijkste taken die een jachtmakelaar voor u kan uitvoeren. Het bepalen van de juiste prijs zorgt ervoor dat u de boot goed verkoopbaar maakt, maar ook geen geld onnodig misloopt door een te lage waardering. Goede kennis van de markt en van het soort boot is voor het taxeren essentieel. Die kennis deelt White Whale Yachtbrokers graag met u.

Gratis uw boot laten taxeren

"*" geeft vereiste velden aan

Naam eigenaar*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op voor advies op maat

Wilt u niet alleen uw boot laten taxeren, maar ook advies ontvangen over de koop of verkoop van een boot? Neem contact met ons op door te mailen naar info@wwy.nl of bereik ons door te bellen naar +31 (0) 168 820 208. Wij plannen graag een afspraak met u op 1 van onze kantoren of beter nog op uw boot.

Waardebepaling verkoop boot