Gratis waardebepaling van uw boot

Boot taxeren

Wilt u uw boot laten taxeren? White Whale Yachtbrokers biedt jachteigenaren de mogelijkheid een gratis waardebepaling van hun schip te ontvangen via de e-mail. Wij hebben daarvoor onderstaande korte lijst samengesteld met gegevens die we van uw schip nodig hebben. Voor goed onderhouden schepen met een bouwjaar vanaf 2000 kunnen we een redelijk nauwkeurige inschatting doen via de mail. Voor oudere en/of uniek gebouwde schepen heeft de echte staat van onderhoud en kwaliteit van afwerking een enorme invloed op de waarde van de boot, dus heeft een waarde inschatting via de mail minder waarde.

U krijgt van ons een objectief en eerlijk advies. Deze is gebaseerd op gerealiseerde prijzen van afgelopen 3 jaar en op onze jarenlange ervaring en kennis van de huidige markt. U kunt daartoe onderstaande formulier zo compleet en objectief mogelijk invullen.

Naam eigenaar

E-mail

Telefoon

Merk & Type schip

Bouwjaar

Lengte x breedte x diepte

Motor + bouwjaar + uren

Ligplaats

Algehele staat binnen

Belangrijkste punten van aandacht binnen

Algehele staat buiten

Belangrijkste punten van aandacht buiten

Tuigage en zeilgarderobe en de algehele staat + leeftijd

Navigatie apparatuur + leeftijd

Belangrijkste overige opties (verwarming, ankerlier, generator, etc)

Diversen

Uw boot laten taxeren door een specialist

Een boot taxeren is een van de belangrijkste taken die een jachtmakelaar voor u kan uitvoeren. Het bepalen van de juiste prijs zorgt ervoor dat u de boot goed verkoopbaar maakt, maar ook geen geld onnodig misloopt door een te lage waardering. Goede kennis van de markt en van het soort boot is voor het taxeren essentieel. Die kennis deelt White Whale Yachtbrokers graag met u.

Neem contact op voor advies op maat

Wilt u niet alleen uw boot laten taxeren, maar ook advies ontvangen over de koop of verkoop van een boot? Neem contact met ons op door te mailen naar info@wwy.nl of bereik ons door te bellen naar 0168 – 820 208. Wij plannen graag een afspraak met u in op ons hoofdkantoor, gevestigd aan de Lantaarndijk 8 te Willemstad.