Over ons

Over White Whale Yachtbrokers

Vertrouw op de ervaring van meer dan 2.500 succesvolle transacties.
White Whale Yachtbrokers bestaat uit een samenwerking van 9 zelfstandige vestigingen door Nederland en Europa met ruim 350 schepen in de verkoop en een jaarlijkse omzet van ca. € 30.000.000,- aan verkochte schepen. We zijn gespecialiseerd in de verkoop vanuit uw eigen ligplaats, maar we hebben ook diverse eigen ligplaatsen voor de watersporters die zelf niet meer willen varen en wellicht zelfs het onderhoud uit handen willen geven. Daarnaast zijn we dé specialist voor verkoop vanuit de Middellandse Zee. In 2016 is het aanbod aan de Middellandse Zee welke wij aanboden gemiddeld binnen 5 maanden verkocht. Dus écht succes, geen beloftes.

9

Vestigingen

White Whale Yachtbrokers heeft 9 vestigingen door Nederland en Europa.

2500

Transacties

Vertrouw op de ervaring van meer dan 2.000 succesvolle transacties.

350

Boten in de verkoop

350 schepen in de verkoop en een jaarlijkse omzet van ca. € 24.000.000,- .

Kies voor slagvaardigheid
Verkopen van een boot begint met de juiste verkoop strategie en het bepalen van de juiste vraagprijs. Daarna maken wij goede foto’s en vergaren de juiste informatie over het schip. Dan begint het belangrijkste traject: de advertentie zichtbaar maken voor iedereen op de wereld die een mogelijke koper kan zijn. Dit doen wij door extreem uitgebreid te adverteren op een enorm aantal grote websites wereldwijd. Alleen als grote makelaar kun je deze kosten dragen, u profiteert daar als koper van. Door het grote en diverse aanbod dat wij aanbieden en deze internationale aanpak, doet White Whale Yachtbrokers veel transacties met kopers en makelaars uit andere landen (ca. 80%). En u hoeft niks te doen: wij nemen u het gehele traject letterlijk uit handen.

 

De grootste database
Als geen andere makelaar hebben wij een enorme database opgebouwd: meer dan 10.000 jachteigenaren en/of mensen die een boot zoeken zijn bij ons bekend met up-to-date gegevens. Het directe bereik dat we daarmee hebben is ongeëvenaard in de branche.

 

White Whale Netwerk
9 kantoren in Europa, 14 ervaren makelaars, bijna 15.000 aanvragen afgelopen jaar en nog steeds hard groeiende. Kies voor betrouwbaarheid, professionaliteit en resultaat. Daarnaast adverteren wij uitgebreider dan ieder andere makelaar op o.a. op volgende websites:

Profiteer daarvan en neem contact op voor een geheel vrijblijvende afspraak op uw schip.

 

staart White Whale

Recensies

staart White Whale

WILT U UW BOOT VERKOPEN?

Een boot verkopen is een internationaal vak. Dat blijkt uit de ca. 80% buitenlandse kopers die wij aantrekken. Belangrijke aspecten in onze branche zijn internationale slagvaardigheid, enorm bereik van de advertenties, lage kosten, goede klantervaringen, groot netwerk aan partners, 100% betrouwbaarheid en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot inruilen. Wij garanderen u dat White Whale Yachtbrokers op deze aspecten hoger scoort dan ieder andere makelaar in Europa. Daardoor is onze opzet met meerdere kantoren in Europa en een jaaromzet in gebruikte boten van ruim € 20.000.000 uw zekerheid tot succes. Als koper en verkoper profiteert u daarvan.