Adres

Calle Generalife 9-Marina Aguadulce, 04720 Aguadulce (Almeria), Spain

Telefoon

+34 (0) 629 979 667

E-mail

spain@wwy.nl

Contact White Whale Almeria (ES)

White Whale Almería wordt gerund door Frans Bennekers, een Nederlander die sinds 1986 in Almería woont. Frans is een gepassioneerd en ervaren watersporter en jachtmakelaar. Hij is de juiste partner voor verkoop van uw boot in de regio van Almería. Hier liggen schepen van jachteigenaren door heel Europa. White Whale Yachtbrokers is als geen andere makelaar in staat de internationale markt efficient te benaderen. Gun uzelf de grootste kans op succes.

 

Marina Aguadulce in Almería is een van de meest populaire jachthavens aan de Spaanse Med kust. De centrale ligging maakt het een zeer geschikte uitvalsbasis om de Med te verkennen. Wij bieden onze klanten erg aantrekkelijke kortingen op het havengeld, tot wel 30%.

 

Bent u geinteresseerd in het verkopen van uw schip vanuit het zuiden van Spanje, laat het ons weten.

Frans-Bennekers-k
Frans Bennekers
Jachtmakelaar

Frans Bennekers
+34 (0) 629 979 667

Neem contact op met White Whale Almería

staart White Whale

Recensies

staart White Whale

WILT U UW BOOT VERKOPEN?

Een boot verkopen is een internationaal vak. Dat blijkt uit de ca. 80% buitenlandse kopers die wij aantrekken. Belangrijke aspecten in onze branche zijn internationale slagvaardigheid, enorm bereik van de advertenties, lage kosten, goede klantervaringen, groot netwerk aan partners, 100% betrouwbaarheid en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot inruilen. Wij garanderen u dat White Whale Yachtbrokers op deze aspecten hoger scoort dan ieder andere makelaar in Europa. Daardoor is onze opzet met meerdere kantoren in Europa en een jaaromzet in gebruikte boten van ruim € 20.000.000 uw zekerheid tot succes. Als koper en verkoper profiteert u daarvan.