Adres

D- Marin Dalmacija, Pier 3, Sukošan, Croatia

Telefoon

+385 98 574 232

E-mail

croatia@wwy.nl

Contact White Whale Kroatië

Met een nieuw zelfstandig opererend kantoor van White Whale Yachtbrokers in de moderne jachthaven Marina Sukosan, centraal aan de Kroatische kust, kunnen we u nog beter van dienst zijn. White Whale Croatia wordt gerund door Luka en Ratimir, eveneens eigenaren van Kroki Yachtcharter. Samen met het enorme netwerk van White Whale Yachtbrokers, bieden wij u een nog grotere kans op een succesvolle verkoop.

 

                

 

Wij hebben hier diverse vakmensen in dienst, waardoor wij u hier ook de mogelijkheid bieden voor onderhoud, reparatie en management. Alles met eigen medewerkers, dus gegarandeerde kwaliteit. Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.

 

Picture follows
Jachtmakelaar

Neem contact op met White Whale Kroatië

staart White Whale

Recensies

staart White Whale

WILT U UW BOOT VERKOPEN?

Een boot verkopen is een internationaal vak. Dat blijkt uit de ca. 80% buitenlandse kopers die wij aantrekken. Belangrijke aspecten in onze branche zijn internationale slagvaardigheid, enorm bereik van de advertenties, lage kosten, goede klantervaringen, groot netwerk aan partners, 100% betrouwbaarheid en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot inruilen. Wij garanderen u dat White Whale Yachtbrokers op deze aspecten hoger scoort dan ieder andere makelaar in Europa. Daardoor is onze opzet met meerdere kantoren in Europa en een jaaromzet in gebruikte boten van ruim € 20.000.000 uw zekerheid tot succes. Als koper en verkoper profiteert u daarvan.