Ik wil mijn boot verkopen

Uw boot verkopen door een jachtmakelaar? White Whale Yachtbrokers helpt u graag en vakkundig om u de maximale kans op succes te bieden. Vanuit 11 kantoren in Europa, waarvan 6 in Nederland (klik hier voor alle kantoren), zijn wij altijd in de buurt. Wij verkopen uw zeilboot of motorboot gewoon vanuit uw eigen ligplaats, of vanuit één van onze verkoophavens.

Als u onderstaand formulier wilt invullen en versturen, zullen wij contact met u opnemen voor het inplannen van een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken van uw boot. Profiteer van gemak, zekerheid en de maximale opbrengst, laat uw boot verkopen door een jachtmakelaar van White Whale Yachtbrokers.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam eigenaar*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kijk hier voor onze werkwijze en tarieven:  Boot verkopen met White Whale Yachtbrokers, en klikt u hier voor een overzicht van al onze White Whale kantoren in Europa.

Wij helpen u graag vanuit een serieus internationaal netwerk aan makelaars en met een database van letterlijk tienduizenden watersporters. Wist u dat 1 op de 5 schepen welke wij verkopen, niet eens op onze website komt, omdat wij de koper reeds in ons bestand hebben? Profiteer van deze slagvaardigheid. Een jachtmakelaar van WWY geeft u de garantie van betrouwbaar zaken doen met een enorme ervaring en degelijke contracten. Probeer het zelf, of kijk eerst eens hier wat kopers en verkopers over ons zeggen via d eonafhankelijke site FeedBack Company: ervaring met White Whale Yachtbrokers.