Adres

Weverstraat 98, 9250 Waasmunster, Belgium

Telefoon

+32 (0)3 336 5787

E-mail

belgium@wwy.nl

Contact White Whale Belgium

White Whale Belgie wordt gerund door Bert Meynen, iemand met de nodig ervaring in vooral de zeevaart. Bert gaat het aanbod beheren van gebruikte schepen in Midden en West België.. White Whale Belgium is een zelfstandig opererend bedrijf, welke echter dezelfde procedures en werkwijze hanteert als de overige White Whale kantoren. U bent daarmee verzekerd van een objectieve en betrouwbare partner voor de succesvolle aan- of verkoop van een plezier jacht.

 

Wilt u een schip bezichtigen, of wilt u een boot verkopen, aarzel dan niet om vrijblijvend met Bert contact op te nemen.

Foto Bert Meynen
Bert Meynen
Jachtmakelaar

Bert Meynen
+32 (0)3 336 5787

Neem contact op met White Whale Belgium

staart White Whale

Recensies

staart White Whale

WILT U UW BOOT VERKOPEN?

Een boot verkopen is een internationaal vak. Dat blijkt uit de ca. 80% buitenlandse kopers die wij aantrekken. Belangrijke aspecten in onze branche zijn internationale slagvaardigheid, enorm bereik van de advertenties, lage kosten, goede klantervaringen, groot netwerk aan partners, 100% betrouwbaarheid en zeker niet te vergeten de mogelijkheid tot inruilen. Wij garanderen u dat White Whale Yachtbrokers op deze aspecten hoger scoort dan ieder andere makelaar in Europa. Daardoor is onze opzet met meerdere kantoren in Europa en een jaaromzet in gebruikte boten van ruim € 20.000.000 uw zekerheid tot succes. Als koper en verkoper profiteert u daarvan.