Bavaria bij White Whale Yachtbrokers

Bavaria logo

Bavaria Yachtbouw

De hoofdwerf van Bavaria is gevestigd in Giebelstadt, Duistland. De werf heeft een productiehal van ruim 70.000 m2 en produceert jaarlijks ca. 2.500 motor- en zeiljachten die over de hele wereld worden verkocht. Daarnaast is Bavaria ook eigenaar geworden van Nautitech catamarans om hun range compleet te maken. Zie deze link voor de website van de werf: Bavaria Yachtbau GmbH

Historie
Bavaria is in 1978 opgericht in Duitsland door Winfried Hermann en Josef Meltl. Vanaf toen is het bedrijf gestaag gegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende werven van Europa.

Range
Bavaria bouwt onder eigen naam diverse modellen, waaronder de zeiljachten Bavaria Cruiser en Bavaria Vision, de motorjachten Bavaria Sport en de Bavaria Virtess. Het gamma aan nieuwe en hyper moderne Nautitech catamarans is ook snel aan het uitbreiden.

Nederlandse importeur
Met een wereldwijd dealer netwerk wordt uiteraard ook de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Jansma Jacht BV in de jachthaven van Muiderzand is de dealer voor Nederland.

Bavaria bij White Whale Yachtbrokers
White Whale Yachtbrokers heeft van het merk Bavaria altijd een divers aanbod aan schepen te koop liggen door heel Nederland. Daarnaast hebben wij al vele Bavaria jachten verkocht.

Als jachtmakelaar voor Bavaria kunnen wij ook uw boot in de verkoop nemen. Neemt u daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden voor uw schip te bespreken.