Hallberg Rassy bij White Whale Yachtbrokers

Hallberg Rassy Logo

Hallberg-Rassy, Sweden

De werf van Hallberg-Rassy is gesitueerd in Ellos, in Zweden. Hier worden de zeer bekende zeiljachten van Hallberg Rassy met de nodige vakmensen vervaardigd. De werf staat synoniem voor zeer hoge kwaliteit en een onberispelijke afwerking. Zie deze link voor de website van de werf: Hallberg Rassy

Historie
In 1972 ontstond het merk Hallberg Rassy door een overname van de werf van Harry Hallberg door Christoph Rassy (bekent van de Rasmus 35). De eerste nieuwe boot die in serie door de werf werd gebouwd was de Monsun 31, waarvan er ruim 900 zijn gebouwd. In 1988 ging de werf in zee met de beroemde ontwerper German Frers. In de loop der jaren is de werf enorm gegroeid en de lengte van de schepen ook. Op dit moment is de Hallberg Rassy 64 het vlaggenschip. In totaal zijn er al bijna 10.000 Rassy’s gebouwd.

Range
Hallberg Rassy bouwt een compacte range aan hoogwaardige zeiljachten van 31 tot 64 voet.

Nederlandse importeur
Met een groot dealer netwerk over de hele wereld, wordt uiteraard ook de Nederlandse markt vertegenwoordigd. Nova Yachting in Bruinisse is al vele jaren de importeur voor Nederland. Voor echte internationale exposure van uw gebruikte Hallberg Rassy garanderen wij echter dat u bij White Whale Yachtbrokers de meeste kans op succes heeft, en tegen een beduidend lagere courtage, dus hogere opbrengst voor u.

Hallberg Rassy bij White Whale
White Whale Yachtbrokers heeft van het merk Hallberg-Rassy altijd een divers aanbod aan schepen te koop liggen door heel Nederland en Europa. Daarnaast hebben wij al vele Hallberg-Rassy jachten verkocht.

Als jachtmakelaar voor Hallberg-Rassy kunnen wij ook uw boot in de verkoop nemen. Neemt u daarvoor contact met ons op om de mogelijkheden voor uw schip te bespreken.

Klik hier voor een overzicht van alle Hallberg Rassy's die wij momenteel in ons aanbod hebben.

Hallberg-rassy modellen te koop

Hallberg Rassy 42 KETCH
Hallberg Rassy 39