Waterman 960 verkocht

Verkocht
Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960Waterman 960
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1982

Afmetingen:

9,60 m x 3,30 m x 0,95 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Mitsubishi 50pk diesel

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Waterman 960

Deze Waterman 960 is een ontzettend goed onderhouden motorschip met een zeer fraai afgewerkt en praktisch ingericht interieur. Het schip biedt verrassend veel comfort en ruimte, voor een aantrekkelijke prijs. Van buiten heeft de Waterman een mooie lijn. De gangboorden zijn voldoende breed om veilig rond te kunnen lopen. Het achterdek beidt veel plaats aan de stuurman en diverse opvarenden. De vaste raampartij en de aanwezige windzeilen bieden de nodige beschutting indien gewenst. Opvallende aspecten zijn de zeer fraaie RVS davits achterop en de recent volledig vernieuwde aluminium raamlijsten op het gehele schip. Varen met dit schip is door de betrouwbare en perfect onderhouden Mitsubishi motor lekker comfortabel. De machinekamer is overigens echt smetteloos en zonder roest. Het interieur is verrassend fraai afgewerkt en ruim en praktisch ingedeeld. De salon, bereikbaar door de 2 zijdeuren, is lekker licht en biedt veel comfortabel zitplaatsen op de mooi beklede banken. Ook de binnen stuurstand is mooi afgewerkt. In het voorschip is een ruime keuken met aparte dinette geplaatst. Ook hier weer een fraaie afwerking en veel licht. In de punt is een 2-persoonsbed in V-vorm geplaatst, lekker open voor een extra ruimtelijk gevoel. Een afscheiding is hier overigens makkelijk te realiseren. In het achterschip is de zeer fraaie en ruime eigenaarshut met een groot bed. Aan bakboord is hier een aparte toiletruimte gemaakt en direct daarvoor een ruime wastafel. Het schip wordt zeer compleet geleverd met werkelijk alles dat op de foto's is te zien, van dekbed hoes tot een fraai servies aan toe. Al met al een heel mooi schip voor een fantastische prijs. Perfect onderhouden en in smetteloze staat, direct klaar voor de nieuwe eigenaar. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging in Dinteloord.

Algemeen

Werf:
Waterman
Ramen:
alu frames, nw 2007
Doorvaarthoogte normaal:
265 cm
Diepgang:
95 cm
Besturing:
2x

Accommodatie

Stahoogte:
184 cm
Slaapplaatsen:
Vast: Extra: Crew:
Watertank & materiaal:
150 liter RVS
Vuilwatertank & materiaal:
voorbereid
Kooktoestel & brandstof:
2 ptten gas
Koelkast & voeding:
elektrisch

Motor en elektra

Merk:
Mitsubishi
Bouwjaar:
1982
Vermogen:
50 pk
Draaiuren:
1800
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
vetgesmeerde schroefas
Koeling:
intern, via buizen
Brandstoftank aantal:
500
Accu:
2x150Ah

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]