Condor 35 verkocht

Verkocht
Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35Condor 35
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1988

Afmetingen:

11,50 m x 3,60 m x 1,00 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Ford Lehman SP135

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Condor 35

Deze Condor 35 is een modern ogend en zeer goed onderhouden motorjacht. Het schip biedt erg veel ruimte en comfort, en is direct klaar voor de nieuwe eigenaar. Zowel de lijnen als de uitstekende staat van onderhoud van dit fraaie schip doen niet vermoeden dat het bouwjaar 1988 is. Het verfsysteem is erg goed. De dekken zijn uitstekend begaanbaar met als opvallend detail de RVS boegspriet welke makkelijk is als opstap vanaf de kade en tevens diens doet om het anker ruimschoots van het schip te houden. Verder is dit schip voorzien van een zwemplatform met een buitendouche (zowel warm als koud water). Hier zijn tevens de RVS davits gemonteerd, welke er ook eenvoudig kunnen worden afgehaald. De kuip is gezellig van opzet en wordt beschermd door een fraaie cockpittent uit 2007. Tevens is een handig winterzeil gemaakt om de kuip af te schermen. De gezellige en ruime salon is bereikbaar middels de 4 volledig openslaande deuren. De afwerking binnen is van een hoog niveau. Het zicht vanaf de stuurstand op het vaarwater rondom is erg goed. In het voorschip is aan stuurboord en enorme ruime dinette welke tevens kan worden gebruikt als erg ruim 2-persoons bed. Aan bakboord is de fraai afgewerkte keuken met onder andere een nieuwe koelkast. Direct voor de keuken is de toiletruimte met tevens de douche. Helemaal in de punt is de ruime eigenaarshut met een vrijstaand bed en de nodige kastruimte. Dit schip is verder voorzien van een Webasto verwarming voor mee comfort op koude dagen. Opvallend is verder de zeer fraaie in 2005 gereviseerde Ford motor. Deze krachtige en soepele motor biedt meer dan voldoende vermogen voor dit schip, zodat u met een laag toerental kunt varen. Het is al met al een erg leuk en ruim schip met veel mogelijkheden. De staat van onderhoud is erg goed, evenals de afwerking en de bruikbaarheid van zowel dekinrichting als interieur. Wij nodigen u dan ook van harte uit dit fraaie schip te komen bekijken in Dinteloord.

Algemeen

Rompvorm:
knikspant
Dek en opbouw materiaal:
staal antislip
Opbouw vorm, materiaal:
staal
Doorvaarthoogte normaal:
2.80 m.
Diepgang:
100 cm
Waterverplaatsing:
8000
Besturing:
hydraulisch

Accommodatie

Hutten:
1
Slaapplaatsen:
Vast: Extra: Crew:
Type interieur:
teak
Watertank & materiaal:
300 liter rvs tanks
Vuilwatertank & materiaal:
100 liter, nog aan te sluiten.
Warm water:
ja
Aantal douches:
douche binnen en buiten
Toiletten:
ja
Radio/CD-speler:
radio/casette
Kooktoestel & brandstof:
4-pits gas
Koelkast & voeding:
ja
Verwarming:
Webasto

Motor en elektra

Merk:
Ford Lehman SP135
Bouwjaar:
1998, revisie 2005
Vermogen:
135 pk
Draaiuren:
2260 + 160 uur na revisie
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
vet gesmeerde schroefas
Brandstoftank aantal:
300
Boegschroef:
ja
Accu:
4 x
Acculader:
ja
Voltage:
24 v

Navigatie en elektronica

Dieptemeter:
ja
Marifoon:
ja

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
handmatige lier
Zeerailing:
ja
Zwemplatform:
ja
Zwemtrap:
ja
Stootwillen, lijnen:
ja
Opmerkingen:
2007 tent voor over de kuip.

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]