Van Kerckhoven Kanaalboot verkocht

Verkocht
Van Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven KanaalbootVan Kerckhoven Kanaalboot
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2004

Afmetingen:

14,90 m x 3,00 m x 1,20 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Ford

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Van Kerckhoven Kanaalboot

Deze in 2004 gebouwde woonaak/woonschip is met liefde onderhouden en comfortabel uitgerust. Het is een opvallend schip dat de nodige kwaliteiten heeft voor een langdurig verblijf aan boord en lange tochten over kanalen en rivieren. Van buiten heeft de eigenaar gekozen voor een traditionele kleurstelling. Het lakwerk ziet er uitstekend onderhouden uit. Dit schip is uitgerust om op te wonen maar dit neemt niet weg dat dit met dit schip ook perfect te varen is. Op het achterdek bevindt zich de stuurstand en een ruime bank. Vanaf hier heeft u uitstekend zicht op de omgeving. De krachtige maar zeer rustig lopende en zuinige motor maakt het een fijn schip om lange afstanden mee te overbruggen. Voor lange reizen is overigens ook nog een eigen waterzuiveringsinstallatie aan boord, zodat u echt onafhankelijk bent. Binnen in het schip valt direct de ruimtelijke en open indeling op. Bij binnenkomst treft u aan bakboord de natte cel aan. Hier is het toilet en een zeer ruime douche gelegenheid met zitbad. Hier tegenover, aan stuurboord, is een zeer ruime kast gemaakt. Verder naar voren in het schip is de riante kombuis aan beide kanten van het schip. Met aan bakboord het fornuis, koelkast en veel berg en werkruimte. Aan stuurboord is nog een werkblad met wasbak en ook hier veel opberg ruimte. Hiervoor, aan stuurboord, is een flink bureau gemaakt welke kan dienen als kaarten tafel maar uiteraard ook als riante werkplek. Hier tegenover is de dinette welke net als het overige meubilair mooi geïntegreerd is in het schip. Verder is er aan stuurboord nog een langsbank gemaakt zodat er meer dan voldoende zitruimte is voor eventuele gasten welke plaats kunnen nemen rond de romantische potkachel. Voorin is de open slaapkamer met een 2-persoonsbed en ook hier heel veel kastruimte. Helemaal in de voorpiek is nog een extra bergruimte welke via buiten te bereiken is en functioneert als een opslagplaats voor fietsen, kussens , etc. Hier is overigens ook de waterzuiveringsinstallatie en een 200 liter water tank geplaatst. Dit schip is zeer robuust gebouwd, uitstekend onderhouden en perfect geschikt om op te wonen zoals de huidige eigenaar doet. Maar de eigenaar heeft er bij de bouw ook op gelet dat het schip goede vaareigenschappen zou hebben zodat tochten naar bijvoorbeeld Frankrijk gemakkelijk gemaakt kunnen worden. Als u op zoek bent naar een schip voor langdurig verblijf aan boord en ideaal om bijvoorbeeld de rivieren van Europa te verkennen, dan is dit schip zeker een aanrader. U bent dan ook van harte welkom voor een bezichtiging, op dit is de ligplaats in Gent (B).

Algemeen

Werf:
van Kerckhoven
Dek en opbouw materiaal:
staal
Opbouw vorm, materiaal:
staal
Doorvaarthoogte normaal:
2.70
Diepgang:
120 cm
Waterverplaatsing:
18000
Besturing:
stuurwiel
Kiel/zwaard:
kimkiel

Accommodatie

Indeling en verblijfsruimtes:
2
Hutten:
1
Type interieur:
hout
Watertank & materiaal:
200 ltr.
Watermaker:
ja (alleen zoet water)
Vuilwatertank & materiaal:
nee
Warm water:
ja
Aantal douches:
douche en zitbad
Toiletten:
ja
Radio/CD-speler:
via computer
Kooktoestel & brandstof:
2 - pits gas
Koelkast & voeding:
ja
Verwarming:
ja

Motor en elektra

Merk:
Ford
Bouwjaar:
1990 (2004 gereviseerd)
Vermogen:
90 pk
Draaiuren:
300 sinds revisie
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
schroefas
Brandstoftank aantal:
240 ltr.
Accu:
2x230 Ah +1x105Ah
Acculader:
ja
Omvormer:
1500 w
Voltage:
12/220 v

Navigatie en elektronica

Log/snelheid:
nee
Dieptemeter:
nee
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
nee
GPS:
nee
Kaartplotter:
nee
Radar:
nee
Marifoon:
ja

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
elektrisch
Buitenkussens:
ja
Zwemtrap:
ja
Stootwillen, lijnen:
ja

Veiligheid

Bilgepomp:
ja
Gasbun met afvoer:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]