Monty Bank 41 Kotter verkocht

Verkocht
Monty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 KotterMonty Bank 41 Kotter
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1996

Afmetingen:

12,85 m x 4,00 m x 1,30 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Ford Lehman

Ligplaats:

Alblasserdam

Meer over de Monty Bank 41 Kotter

Aangeboden door de eerste eigenaar, een mooie en zeer robuuste Montybank 41. Gebouwd bij de Gebr. Willems te Emmeloord welke werf bekend staat om de solide en mooie manier van schepen bouwen. Deze spitsgatter wordt gekenmerkt door haar klassieke en tijdloze lijnenspel. Samen met de in 2008 nieuw gelakte blauwe romp en de ook in 2008 gelakte witte opbouw maakt het schip tot een fraaie en stoere verschijning. Aan dek vallen de ruime gangboorden op met hoge verschansing en zeer robuust RVS relingwerk. Dit maakt het een veilige weg naar het voordek ook met veel zeegang mogelijk. De dekken zijn voorzien van antislip verf zodat u relatief weinig onderhoud hoeft te plegen ten opzichte van bijvoorbeeld teak dekken. Het achterdek is ruim en gezellig. Er is een fraai houten bank gemaakt tegen de achter reling met rondom voldoende plaats voor losse stoelen en een tafel. Het schip is ook voorzien van een buiten besturing. Vanaf hier heeft u perfect overzicht over het schip en als het een beetje fris begint te worden kunt u aan de aanwezige buiskap een achterwand ritsen. Maar uiteraard is bij dit schip ook de mogelijkheid om binnen in de salon met de tweede besturing te varen. De salon is mooi afgewerkt en heeft een warme sfeer dankzij het veelvuldige toegepaste teak hout als afwerkingmateriaal. Bij binnenkomst in de salon treft u aan stuurboord een comfortabele L-bank aan. Deze kan eventueel ook als extra slaapplaats worden gebruikt. Hier tegenover is diverse kastruimte gecreëerd. Verder naar voren treft u aan bakboord de binnen stuurstand aan. Nog verder naar voren in het schip komt u met een afstap in het vooronder. Hier is aan bakboord een ruime natte cel gemaakt. Deze is voorzien van een aparte douche, toilet, wasbakje en veel opberg ruimte. Tegenover de natte cel is de gasten hut welke is voorzien van een stapelbed. Helemaal in de punt van het schip is de eigenaars hut. Hier is een dubbel bed, een dressoir en erg veel opberg ruimte. Als u richting het achterschip gaat treft u na de eerder genoemde salon een doorgang met trapje aan. Als u deze afgaat komt u in het ruime achterschip waar een riant kombuis is gemaakt en een flinke U-bank met tafel. Dit is echt een gezellige ruimte met ook hier weer veel kastjes en opberg ruimte. Dit schip is fraai gebouwd en comfortabel uitgerust. De laagtoerige 6 cilinder Ford motor doet zijn werk zeer stil en geeft al bij 1.200 toeren het schip een snelheid van ruim 6 knopen. Mocht u op zoek zijn naar een mooie spitsgatter van een kwaliteits werf welke ook nog recent opnieuw in de lak is gezet, dan is dit schip zeker de moeite waard. Mocht u nog vragen hebben of een afspraak voor een bezichtiging willen maken, horen wij dat graag van u. U kunt altijd een e-mailtje sturen naar [email protected] maar bellen kan natuurlijk ook: 0168-820208.

Algemeen

Werf:
Gebr. Willems
Rompvorm:
multiknik
Dek en opbouw materiaal:
staal antislip verfsysteem
Opbouw vorm, materiaal:
staal
Ramen:
enkel glas in aluminium kozijnen
Doorvaarthoogte normaal:
onbekend
Diepgang:
130 cm
Waterverplaatsing:
17000
Besturing:
hydraulisch
Trimflaps:
nee
Opmerkingen:
Romp is gemaakt van 5 mm en de opbouw van 4 mm staal. Zowel romp als opbouw zijn in 2008 opnieuw in de 2-componenten lak gezet.

Accommodatie

Indeling en verblijfsruimtes:
2 hutten, natte cel, salon en achterschip
Stahoogte:
1.95 m.
Hutten:
2
Slaapplaatsen:
4 + 1
Type interieur:
teak
Gordijnen:
Nieuwe bekleding 2010 in de salon op de bank.
Watertank & materiaal:
1000 ltr.
Vuilwatertank & materiaal:
250 ltr.
Warm water:
80 ltr.
Aantal douches:
douche
Toiletten:
ja, handmatig pomptoilet
Radio/CD-speler:
radio/cd
Kooktoestel & brandstof:
4 - pits gas
Oven:
nee
Magnetron:
nee
Koelkast & voeding:
ja
Vriezer:
vriesvakje in de koelkast
Verwarming:
Trumatic, gas verwarming

Motor en elektra

Merk:
Ford Lehman
Bouwjaar:
1996
Vermogen:
135 pk
Draaiuren:
ca. 1585
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
schroefas met 4-blads vaste schroef
Koeling:
buitenwaterkoeling d.m.v. warmtewisselaar
Brandstoftank aantal:
600 ltr.
Kruissnelheid:
ca. 6,5 knopen
Boegschroef:
ja, Cupa
Accu:
2 x 240Ah + 1 x 120Ah
Acculader:
ja, Vetus
Generator:
nee
Omvormer:
ja, 800 w
Voltage:
12v
Opmerkingen:
All holding tanks are stainless steel.

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
nee
Dieptemeter:
ja, Vetus
Windmeter:
nee
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
nee
GPS:
nee
Kaartplotter:
nee
Radar:
nee
Marifoon:
Sailor RT-2040 ATIS
Weatherfax/Navtex:
nee

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
ja, handmatige lier
Buiskap:
ja
Bimini:
tent over achterdek
Dekzeil(en):
voor de ramen
Zeerailing:
ja
Zwemplatform:
nee
Zwemtrap:
ja
Bijboot:
nee
Davits:
davits
Stootwillen, lijnen:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]