Albatros Sloep verkocht

Verkocht
Albatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros SloepAlbatros Sloep
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2012

Afmetingen:

6,95 m x 2,60 m x 0,65 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Vetus

Ligplaats:

Leiden (NL)

Meer over de Albatros Sloep

Nieuw te bouwen en vanuit voorraad te leveren hoogwaardige sloepen en tenders van de kwaliteits werf Albatros te Leiden. Deze werf staat niet alleen bekend om de flexibele opstelling om aan uw vaarwensen te kunnen voldoen maar ook de liefde voor de schepen welk van elk model af straalt. Niet voor niets heeft deze werf een flinke schare trouwe liefhebbers. De Albatros sloepen zijn standaard al compleet uitgerust met onder andere Vetus diesel motoren, kabelaring, aangehangen roer met RVS beslag, etc. Maar mocht u nog aditionele wensen hebben kunt u altijd de uitgebreide optie lijst ter hand nemen en als u iets wilt dat er niet op staat, zal deze werf graag met u om de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken. Het laatste nieuws van de Albatros werf is een nieuwe tender welke op markt wordt gebracht voor het nieuwe vaar seizoen. De eerste is inmiddels bijna af gebouwd en nu al reeds verkocht! Deze schepen hebben een moderne lijn en zal de meer sportieve watersporters zeker aanspreken door de leverbare motoren tot 190pk! Het loont zeker de moeite om eens een afspraak te maken om een kijkje te nemen naar dit nieuwe project en alle andere schepen op de Albatros werf in Leiden.

Algemeen

Diepgang:
65 cm

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]