Bakdekker Salon verkocht

Verkocht
Bakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker SalonBakdekker Salon
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1933

Afmetingen:

10,50 m x 2,85 m x 0,80 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Mitsubishi Vetus M414

Ligplaats:

IJsselstein (NL)

Meer over de Bakdekker Salon

let op de prijs 11 meter bakdekker van  € 28.500 !! Voor € 26.500

 

Nu tegen een zeer aannemelijk bod te koop dit leuke model Bakdekker ( salon) 1050 met dubbele cabine. Prachtige klassieker nu aangeboden. Gepoetst en voorzien van nieuwe antifoulling ligt het schip klaar voor een nieuwe eigenaar. Recente Vetus met 33 pk dieselmotor ingebouwd.. Een betrouwbare diesel krachtbron waarmee het schip zich zeer gemakkelijk laat varen. De boot heeft een enorme uitstraling van luxe en klassiek en krijgt ook veel bekijks en complimenten. Deze modellen zijn schaars en krijgen in diverse verenigingen voorrang. De boot heeft een dubbele cabine, een achtercabine met slaapruimte voor 2 personen, een midden/stuurcabine, en de salon met authentieke lange kofferdeksel. De voorcabine heeft heel mooi dubbele pasrijspoorten aan beide zijde.

Dit model wordt zo zeer geprezen door de achtercabine met zijn prachtige ronding op het achterdek. De midden stuurcabine heeft mooie hoge ramen en bied rondom een fraai uitzicht. met zo'n 28 ramen heeft het gehele schip enorm veel daglicht en veel ventilatie mogelijkheden. Op het voordek zijn er mooi hoge dikke zeerailingen welke veel veiligheid bieden samen met de andere handgrepen. Op het kofferdeksel staat een prachtige mast om de navigatieverlichtingen compleet te maken. Het kofferdeksel heeft ook een originele klassieke roef oftewel een lichtluik. De achtercabine heeft een extra schuifdak aansluitend op de stuurcabine. Verder zie ik allerlei leuke ornamenten die origineel bij dit schip horen.

Bij de entree in de stuurcabine zijn 2 zitbanken, passagiersbanken direct aansluitend achter de stuurcabine geplaatst, speciaal om met de stuurman gezellig mee te kunnen reizen. In de eigenaarscabine is een 2 persoons bed gemaakt en dus geen 2 aparte bedden. Alle ruimtes maken goed gebruik van de lengte van het schip, dus de salon is groot inclusief een lange bank en een salontafel met ruime banken. Alle ruimtes zijn goed voorzien van mooie panoramara ramen en deze hebben allemaal prachtige vitrage. Weer verder naar voren volgt de keuken. Een grote keuken omdat er aan beide zijde van het schip aanrechtbladen zijn geplaatst. Bijzonder gaaf is het granieten terrazzo aanrechtblad. Een tijdloos en oersterk aanrechtblad dus. Verder veel keukenkastjes en groot gasfornuis. Voorin een mooi ruim en fris schoon toilet.

De motor is goed onderhouden en zeer rustig en aangenaam van geluid. De motor is mooi schoon, droog, en heeft geen lekkages. Verder is de romp strak en vrijwel onbeschadidg. Het schip heeft binnen geen zon of waterschades. 

Diverse extra's moet ik later beschrijven maar voor al uw vragen of een proefvaart belt u gerust met uw jachtmakelaar Pieter Pepping op +31(0)653345219 of e-mail [email protected]

Algemeen

Diepgang:
80 cm

Accommodatie

Stahoogte:
165 cm
Slaapplaatsen:
Vast: 2 Extra: 1 Crew: 1

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Tel: +31 (0) 653 345 219

Email: [email protected]