Sloep Steelfish MK9 te koop

€ 27.500 (BTW Betaald)
Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9Sloep Steelfish MK9
Prijs:

€ 27.500 (BTW Betaald)

Bouwjaar:

2011

Afmetingen:

9,00 m x 2,88 m x 0,60 m

Materiaal:

Aluminium

Motor:

Yamaha 40 pk, super betrouwbaar en oersterk

Ligplaats:

Aalsmeer (NL)

Meer over de Sloep Steelfish MK9

Nu in prijs verlaagd ivm verkoop trailer van € 32500 naar € 27500 !!!! kijk hoe groot en mooi deze boot is !!!!

 

Deze fraaie Steelfish aluminium sloep is in juni 2023 opnieuw in de lak en de antifouling gezet, en is helemaal vaarklaar voor een prachtig vaarseizoen.

Heel veel boot voor weinig geld!!

Voor deze sloep is geen vaarbewijs nodig.

 

De boot is zeer geschikt om met familie of vrienden lekker rustig door de grachten te toeren. Of een mooie (meerdaagse) tocht te maken. Of op een lekker plekje te ankeren om te gaan barbecueën en te zwemmen.

Steelfish staat al jaren bekend om de stoere aluminium sloepen met oog voor origineel design, bruikbaarheid en innovatie. Kijk maar om je heen, in bijna elke gracht van Amsterdam, en ook daarbuiten, zie je wel een Steelfish liggen.

 

De Steelfisch MK9 is gemaakt van robuust en onderhoudsvrij 5 mm dik en zeewaterbestendig aluminium. Categorie C staat voor: “ontworpen voor het varen in kustwateren, riviermondingen, baaien, meren en rivieren tot en met windkracht 6 op de schaal van Beaufort en een golfhoogte van maximaal 2 meter, bijvoorbeeld beperkte kustvaart.”

 

Er is een sterke 40pk Yamaha outboard motor aanwezig in de bun.

De motor is voorzien van een speciale schroef waardoor je de boot bijna direct stil kunt leggen mocht dat nodig zijn. Dat geeft extra veiligheid. Daarnaast is de motor voorzien van een speciaal systeem dat de benodigde frisse lucht direct aanzuigt van buiten de bun.

 

Het grote voordeel van de motor in de bun is de vrije ruimte aan boord. Niet geblokkeerd door een motorblok of een stuurconsole middenin de kuip heb je de gelegenheid om lekker met een grote groep te gaan tafelen. Of je legt je kussens neer en maakt een heerlijk zonnebed. Plaats genoeg.

 

In de grote kuip is genoeg plek om met één of meerdere rolstoelers aan boord het water op te gaan. Voor mensen die minder goed ter been zijn, is er een voorziening met stevigeRVS opstapbeugels en een extra instaptrede om makkelijk en veilig aan en van boord te kunnen gaan.

 

De boot heeft een multi knikspant romp die stabiliteit op het water garandeert. Wat hogere golven kan ze makkelijk hebben. Vanwege het hoge vrijboord (extra fijn met kleinere kinderen aan boord) zit iedereen veilig en droog. En bij eventueel opspattend water of een opkomend buitje zet je snel en makkelijk de buiskap op om iedereen en al je spullen droog te houden.

 

De besturing gaat door middel van een helmstok. Dit zorgt voor een directe reactie van de boot op elke koerswijziging. De verlengstok, die op de helmstok is gemonteerd, zorgt ervoor dat je de boot bijna om de as kan laten draaien. Erg fijn als je wilt keren in een smalle sloot. De sterke boegschroefkan nog een extra handje helpen. De verlengstok geeft extrabewegingsvrijheid voor de schipper.

Het aanhangende roer wordt ondersteund door een hak, die de verlenging vormt van de kiel.

 

In de boeg zijn 2 opbergbakken, elk afgedekt met een afsluitbare aluminium deksel. In de voorste bak is de boegschroef met boegschroefaccu geplaatst. Er is plaats voor het anker en wat kleinere spullen.

De tweede bak is groter. Hierin kunnen allerlei spullen een plaatsje krijgen die bijvoorbeeld standaard aan boord moeten blijven.

In de praktijk leggen de opvarenden die een dagje mee gaan, hun tassen en spullen graag onder handbereik onder de houten banken aan weerszijden van de kuip.

 

De boot wordt helemaal afgedekt met een tent, bestaande uit een voortent met zithoogte en met ramen (ramen vernieuwd in 2021) vanaf de boeg tot halverwege de kuip, waar onder je kunt verblijven. En een aansluitend achterzeil, grotendeels ook nog met zithoogte.

Van de kuiptent zijn de zijkanten oprolbaar waardoor er een semi biminitop dak ontstaat voor als je in de schaduw wilt zitten.

 

Let op de foto's met grote RVS opstapbeugels waar men zich aan vast kan houden. Er is een extra traptrede om het in- en uitstappen te vergemakkelijken. Zodat iedereen veilig aan boord kan komen en weer van boord kan gaan.

 

Jaaaahh zin in een proefvaart?

Ik wel hoor, belt u mij gerust Pieter Pepping van White WhaleYachtbrokers, uw jachtmakelaar. 0653345219 of stuur een mailtje naar [email protected]

Algemeen

Ontwerper:
Steelfish
Werf:
Steelfish
Bouwnummer:
011
CE:
C
CE max gewicht:
2.500 kg
CE max motor:
40 pk
CE aantal opvarenden:
12
Rompvorm:
Multiknik
Rompkleur:
Zwart
Dek en opbouw kleur:
Grijs
Dek en opbouw materiaal:
Aluminium
Kuip:
Achterkuip
Open Kuip (OK):
Doorvaarthoogte normaal:
1,35 m
Kruiphoogte:
135 cm
Diepgang:
60 cm
Diepgang maximaal:
60 cm
Diepgang minimaal:
60 cm
Lengte waterlijn:
800 cm
Waterverplaatsing:
2.500 kg
Ballast:
100 kg
Besturing:
Helmstok
Plek besturing:
Buiten
Roer:
Enkel
Kiel/zwaard:
Vaste kiel

Accommodatie

Eethoek:
Slaapplaatsen:
Vast: 2
Type interieur:
Modern, licht
Kleur stoffering:
Bruin
Matrassen:
Kussens:
Opmerkingen:

Omdat het schip zo breed is zijn er veel mogelijkheden zoals het inbouwen van een toilet handbediend of elektrisch, stromend water zelfs warm en koud via een 9 liter kampeer-boiler, werkt super want op de terug weg zet je deze aan en kan je even de vaat doen, koelbox of koellade werkt grandioos, eventueel magnetron en koffiezetten van Nespresso, met mooie oplader en omvormer. Wij hebben een vaste man die een goede elektra set kan in bouwen zodat alles mooi en veilig en netjes geïnstalleerd kan worden. Ik heb zelf al het boven staande laten inbouwen  in mijn boot ( ook 9 meter) en heb zelfs een wegklapbare TV aan boord en kijk tijdens het varen naar de Formule 1.

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
1
Start type:
Elektrisch
Type:
Buitenboord
Merk:
Yamaha
Model:
F 40 FE DL
Serienummer:
6BG-1007625
Bouwjaar:
2011
normaal kun je een hele dag varen met 1 tank met rustige snelheid.
Aantal cilinders:
3
Vermogen:
40 pk
Draaiuren:
600
Brandstof:
Benzine
Verbruik:
3 liter/uur
3 liter per 3000 toeren per minuut
Keerkoppeling:
Yamaha
Overbrenging:
Hekdrive
Voortstuwing:
Schroef
Koeling:
Direct
Brandstoftank aantal:
1
Totale inhoud brandstoftank(s):
25 liter
Materiaal brandstoftank:
Polyethyleen
Max snelheid:
14 km/u
Kruissnelheid:
10 km/u
Boegschroef:
Elektrisch
Accu:
Verbruiksmonitor:
Opmerkingen:

Yamaha / 40pk / 4-TAKT / Langstaart / Gashendel op het Dashboard

Zeer zuinig door het injectie systeem

Een echt krachtpatser voor zware boten

Maakt manoeuvreren makkelijker 

Heerlijk stil

Super motor voor het vissen

De Krachtige en stille 3 cilinder Yamaha 40 pk heeft veel koppel. Dat is ook precies de reden van de grote populariteit van deze moderne buitenboordmotor. 

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
1 x paraplu Gegalvaniseerd
plus 2e wat lichter met alleen lijn
Anker bevestiging:
Lijn & ketting
Buiskap:
Kuiptent:
Buitenkussens:
Dekzeil(en):
Preek- en hekstoel(en):
Zwemtrap:
vaste en losse zwemtrap rvs met kunststof treden
Stootwillen, lijnen:
Opmerkingen:

Let op de foto's met grote RVS opstapbeugels om het instappen te vergemakkelijken plus extra traptrede om in en uit te stappen. super gemakkelijke in stap. Zowel stuurboord als bakboord te plaatsen.

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Neem contact op

Vraag meer informatie over de Sloep Steelfish MK9

Onderwerp:
* Verplicht veld
White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Tel: +31 (0) 653 345 219

Email: [email protected]