One Off Steilsteven Sloep 7.20 te koop

€ 29.500 (BTW Betaald)
One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20One Off Steilsteven Sloep 7.20
Prijs:

€ 29.500 (BTW Betaald)

Bouwjaar:

2007

Afmetingen:

7,20 m x 2,27 m x 0,73 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Yanmar 2GM20

Ligplaats:

Sloten (NL)

Meer over de One Off Steilsteven Sloep 7.20

Bent u op zoek naar een 'no-nonsense' stoere sloep, zoek dan niet verder. Wilt u een sloep om mee te varen, en er verder geen omkijken naar hebben, dan is dit uw schip. Zo goed als onderhoudsvrij, opstarten en varen, en 's-avonds terug in de haven op de ligplek, vastleggen en naar huis.

Met deze, door Arend Lambrechtsen ontworpen, steilstevensloep heeft u veel bekijks op het water. Met haar op een sleepboot lijkende vorm;  steilsteven en sexy kont, krijgt u veel positieve aandacht van mede watersporters. Voor en achter redelijk simpele, maar zeer rubuuste zitbanken, een motorkist en dat is het. Genieten in z'n puurste vorm.

Natuurlijk is er voldoende ruimte om de koelbox en tafelgrill mee te nemen. op een mooie warme dag en voor anker liggend genieten van de zonsondergang met een glas rosé en een mooi gegrild stuk vlees, kan de dag niet mooier eindigen. 

Neem contact met ons op voor eventuele vragen of het maken van een afspraak voor een bezichtiging. Neem contact op met White Whale Yachtbrokers Noord-Nederland, kantoor in Sneek per mail: [email protected] of bel +31 515 423 467

Wilt u ook uw boot verkopen?  White Whale Yachtbrokers heeft 11 kantoren in Europa.  Wij verkopen uw boot gewoon vanuit uw eigen ligplaats, tegen een lage courtage.  Gratis adverteren op de meest relevante en toonaangevende websites waaronder Yachtworld.com.  Geen opstart kosten, altijd no-cure-no-pay!!  Vraag ons gerust om een voorstel voor uw eigen jacht.

Algemeen

Ontwerper:
Arend Lambrechtsen
Dek en opbouw kleur:
Zwart
Dek en opbouw materiaal:
Staal
Doorvaarthoogte normaal:
1,05 m
Diepgang:
73 cm
Lengte waterlijn:
611 cm
Waterverplaatsing:
1.700 kg
Besturing:
Helmstok
Plek besturing:
Buiten
Roer:
Enkel

Motor en elektra

Merk:
Yanmar
Model:
2GM20
Serienummer:
13703
Aantal cilinders:
2
Vermogen:
18 kW
Draaiuren:
ca. 700
Brandstof:
Diesel
Verbruik:
2 liter/uur
Overbrenging:
Schroefas
Voortstuwing:
Schroef
3-blads
Koeling:
Direct
Brandstoftank aantal:
1
Oliedrukmeter:
Akoestisch Alarm
Temperatuurmeter:
Akoestisch Alarm
Accu:
1 x

Uitrusting buitenom

Opmerkingen:

Wintertent

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Neem contact op

Vraag meer informatie over de One Off Steilsteven Sloep 7.20

Onderwerp:
* Verplicht veld
White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Sneek

Tel: +31 (0) 515 423 467

Email: [email protected]