Sloep Kaag Life Boat 740 KLB te koop

€ 32.500 (BTW Betaald)
Sloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLBSloep Kaag Life Boat 740 KLB
Prijs:

€ 32.500 (BTW Betaald)

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

7,40 m x 2,65 m x 0,55 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Yanmar intercooler 3 cil model 3YM30

Ligplaats:

Vinkeveen (NL)

Meer over de Sloep Kaag Life Boat 740 KLB

binnenboard motor Yanmar plus krachtige boegschroef

 

De mooiste sloep/ Kaag Life boat van Nederland, met schone Yanmar 28 pk nu aangeboden

 

 

Dit is een Hollands product wat weer een hoop vertrouwen geeft in de kwaliteit van dit model. Het is het grotere zusje van de KBL 650, en heeft daarom wat meer comfor, de boot is groter en zwaarder en wat breder en alles is wat dikker gebouwd.

De  motor is een mooie Yanmar met een driecilinder en die staan er onbekend dat ze bijzonder sterk zijn en heel mooi in balans liggen dus erg stil zijn. En als u gas geeft dan gaat het schip ook echt zeer vlot vooruit. 

Er zijn er al meer  dan 740 van gemaakt dus er ligt al een hoop ervaring in de bouw van deze boot, en het laat ook gelijk het succes zien.

De boot is mooi afgewerkt heeft bijvoorbeeld zware RVS veiligheidsgrepen rondom het schip plus mooie dubbele bolders van mooi RVS, plus een extra dikke kabelaring ook rondom het schip. Het schip heeft geen schades en ook geen zon en waterschade. Er is ook nog een recent taxatie rapport aanwezig.

De boot heeft ook nog een mooie strakke en schone kap met Foam raam erin, plus een volledige keurige onbeschadigde en nette en schone kussenset welke modern is van kleur en daardoor tijdloos. Deze kussenset zit mooi vast geklikt en waait nooit weg en is zeer vlot opbergbaar.

De slanke middenconsole zorgt ervoor dat er goed ruimte overblijft om erlangs te kunnen lopen, Het heeft een mooi dik luxe RVS stuur met een 12 slags pomp en een waterdicht dashboard en mooie RVS gashendel.

De boot kan helemaal afgebouwd worden zodat het eigenlijk helemaal waterproof is zelfs de teakhouten vloer bij het dashboard kan opgeborgen worden. De kuip is heerlijk zelf losend met grote afvoeren en kan vlot worden schoon gemaakt met emmers water en sop.

De motordeksel kunt u gebruiken als tafel voor de hapjes en de drankjes, Er is nog een kleine salontafel tussen de zitbanken, en voorin is een zomerdek gemaakt volledig bedekt met kussens waardoor er ligplaatsen ontstaat om lekker te kunnen zonnen. Ik persoonlijk vind alle kleuren vooral zandkleuren mooi op elkaar afgestemd zowel de kussens als de kap als de kleur van de boot.

.

De boot is gebouwd met de vorm van een rondspant waardoor de boot zich goed gedraagt in het water. De boot heeft een mooi zwaargewicht waardoor het  zeer solide en veilig aanvoelt de gehele afwerking is van een hoger niveau dan de gemiddelde stoep de boot heeft een zware mooie betrouwbare motor die keurig netjes verzorgd is. De boot is voorzien van diverse accessoires en extra's. Alle keuringen zijn toegestaan en wellicht kunnen we ingaan op een bieding op de vraagprijs.

Belt u Pieter pepping voor een proefvaart  0653345219 of als u liever een e-mail stuurt: [email protected]

Kaaglifeboat – Jachtwerf Möllers.

Algemeen

Ontwerper:
Kaaglifeboat – Jachtwerf Möllers.
Werf:
Jachtwerf Möllers.
Bouwnummer:
743
CE:
C
CE max gewicht:
2.500 kg
CE max motor:
28 kW
Rompvorm:
Rondspant
Rompkleur:
Grijs
Dek en opbouw kleur:
Grijs
Dek en opbouw materiaal:
Polyester
Kuip:
Dubbele kuip
Open Kuip (OK):
Diepgang:
55 cm
Besturing:
Stuurwiel
Plek besturing:
Buiten
Roer:
Enkel
Kiel/zwaard:
Vaste kiel
Trimflaps:
vast

Accommodatie

Eethoek:
Type interieur:
Modern, licht
Kleur stoffering:
Bruin
Matrassen:
Kussens:

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
1
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Yanmar
YANMAR 3YM30 SCHEEPSMOTOR Nu voor het saaie stukje. De Yanmar 3YM30 ontwikkelt 28,6 pk bij 3600 tpm of 26,9 pk continu bij 3490 tpm uit zijn 1115cc OHV-motor met tandwielaangedreven stoterstangen en twee kleppen per cilinder. De cilinderboring is 76 mm en de slag 82 mm, waardoor de motor een goed verbrandingskamerrendement bereikt. Het maximale koppel bedraagt ​​69,5 Nm bij 2.000 tot 2.500 tpm.
Model:
3YM30
Serienummer:
F05657
Yanmar intercooler 3 cil model 3YM30
Bouwjaar:
2006
Aantal cilinders:
3
Vermogen:
28 pk
Urenteller:
Draaiuren:
1.250
Brandstof:
Diesel
Verbruik:
1 liter/uur
Keerkoppeling:
ZF
Overbrenging:
Schroefas
Voortstuwing:
Schroef
Koeling:
Indirect
Brandstoftank aantal:
1
Materiaal brandstoftank:
Polyethyleen
Max snelheid:
16 km/u
Kruissnelheid:
14 km/u
Brandstoftankmeter:
Toerenteller:
Oliedrukmeter:
alarm
Boegschroef:
Elektrisch
Accu:
1 x
Voltage:
12V
Opmerkingen:

Soms heeft een motorfabrikant gewoon gelijk. De motor heeft een goede inherente balans, is zuinig en koppelrijk. Eigenschappen die niet alleen zorgen voor een goede industriële motor, maar ook voor een scheepseenheid.

De Yanmar 3YM30 is de krachtigste driecilinder scheepsmotor met indirecte injectie in het Yanmar-assortiment. Indirect is waar brandstof wordt geïnjecteerd in een kleine voorverbrandingskamer die lijkt op een slak en vervolgens naar beneden in de verbrandingskamer. Bij kleine mechanisch geïnjecteerde diesels zorgt dit ervoor dat de motor aan emissiewetten voldoet die een eenheid met directe injectie niet zou halen.

Navigatie en elektronica

Navigatieverlichting:

Uitrusting buitenom

Buiskap:
Stootwillen, lijnen:
Kuiptafel:
Opmerkingen:

Fenders

Landvasten

Kettingslot en RVS ketting

Anker

Vlaggenstok

Pikhaak

Bootkussens met rugkussens

Reddingsvesten

Duikerston

Emmer

Trechter

Teak houten tafeltje

Veiligheid

Opmerkingen:

Sept 2022: Vervanging V-snaren

Okt 2022: Ontkalken polijsten en in de wax zetten van de romp

Feb 2023: Reinigen, impregneren, reparaties en vervanging raam boottent

Mrt 2023: Polijsten en in de wax zetten van de binnenzijde (door Da Silva bootverzorging, geen factuur van)

Mrt 2023: 3 cilinder servicebeurt incl. impeller (via Piet Huis Jachthavenbedrijf, geen factuur van)

Apr 2023: Herstellen kern trimplateau

Mei 2023: Vernieuwen antifouling

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Neem contact op

Vraag meer informatie over de Sloep Kaag Life Boat 740 KLB

Onderwerp:
* Verplicht veld
White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Tel: +31 (0) 653 345 219

Email: [email protected]