Jeanneau Merry Fisher 800 Cruising verkocht

Verkocht
Jeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 CruisingJeanneau Merry Fisher 800 Cruising
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1996

Afmetingen:

7,99 m x 2,99 m x 0,90 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Cummins-Mercr. D4.2L diesel, 220 pk

Ligplaats:

Willemstad (NB)

Meer over de Jeanneau Merry Fisher 800 Cruising

Deze Jeanneau Merry Fisher 800 is in een erg mooie staat van onderhoud. Voorzien van een zuinige Cummins-Mercruiser Diesel met slechts 400 draaiuren. Verder een aantal fraaie opties als een hekschroef, elektrische lier in gangboord, GPS etc. Dit schip is weinig gebruikt en heeft veel op de wal gestaan. Mede daardoor is de algehele staat erg mooi, zowel van binnen als van buiten. Vanaf het zwemplateau kom je middels een deurtje in de grote kuip. In de kuip bevindt zich een wasbakje met buitendouche. Ook is een kraan met aparte dekwaspomp aanwezig. Vanuit de kuip is een dubbele schuifdeur naar het stuurhuis en tevens goede opstappen naar de gangboorden. Met een trappetje is het dak van de stuurhut te bereiken. Dit is een prima plek om te zonnen of om hengels e.d. te stallen. Het voordek met groot ankerluik is makkelijk te bereiken. Het stuurhuis biedt naast een goede stuurplek aan stuurboord een leuke U-vormige bank aan bakboord. Deze is tevens om te bouwen tot een redelijk ruim 2-persoons bed. Hier is ook wat kastruimte gemaakt. De stuurstand is voorzien van de nodige apparatuur, waaronder een dieptemeter en een GPS. Verder is dit schip uitgevoerd met een krachtige radio/CD speler met diverse speakers en een woofer en 10-cd wisselaar. In het voorschip is een praktische keuken geplaatst met 2-pits gasfornuis. Hier tegenover is de toiletruimte met spoelbakje. Helemaal voorin is een slaaphut met 2-persoons bed geplaatst. Hier is ook veel bergruimte, mede in een grote schuiflade. Al met al een weinig gebruikt en goed onderhouden schip, direct klaar voor een nieuw seizoen. Voorzien van nieuwe antifouling in April 2012. Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging in Willemstad (NB).

Algemeen

Werf:
Chantier Jeanneau France
CE:
n.v.t.
CE-normering:
n.v.t.
Rompvorm:
V-vorm
Dek en opbouw materiaal:
polyester
Ramen:
alu en glas
Diepgang:
90 cm
Besturing:
stuurwiel, kabel
Trimflaps:
nee

Accommodatie

Stahoogte:
190 cm
ca. 190 cm
Hutten:
1 slaaphut voorin
Slaapplaatsen:
Vast: 2 Extra: 2
2 vast, 2 in salon
Watertank & materiaal:
ca. 200 liter
Vuilwatertank & materiaal:
nee
Watersysteem:
ja
Warm water:
nee
Toiletten:
1x
Radio/CD-speler:
uitgebreide radio/cd
Kooktoestel & brandstof:
2-pits gas
Oven:
nee
Koelkast & voeding:
ja
Verwarming:
elektrisch

Motor en elektra

Merk:
Cummins-Mercruiser D4.2L
Bouwjaar:
1996
Vermogen:
220 pk
Draaiuren:
ca. 400
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
as
Koeling:
indirect
Brandstoftank aantal:
ca. 320 liter, RVS
Max snelheid:
22 knopen
Kruissnelheid:
7 knopen
Hekschroef:
ja, Vetus
Accu:
3x
Acculader:
ja
Omvormer:
ja
Walstroom:
ja
Voltage:
12/220 volt

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
via GPS
Dieptemeter:
ja
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
nee
GPS:
Garmin
Radar:
nee
Marifoon:
nee

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
via kaapstaander
Bimini:
nee

Veiligheid

Bilgepomp:
ja
Gasbun met afvoer:
ja, incl. fles

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]