President 500 verkocht

Verkocht
President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500President 500
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1993

Afmetingen:

15,92 m x 4,82 m x 1,30 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

2 x Caterpillar 3208 TA V8

Ligplaats:

Ouddorp

Meer over de President 500

Uitstekend onderhouden en zeer compleet uitgeruste President in een luxueuze en ruime 2 hutten uitvoering. Dit schip is niet alleen technisch erg goed onderhouden met veel recente vernieuwingen, maar ook optisch in een keurige staat. Zo is onder andere begin 2012, preventief, het gehele onderwaterschip voorzien van 6 lagen Gelshield zodat er ook de komende jaren geen risico is op osmose. Door de enorme waslijst aan opties en de enorme ruimte is het schip ook geschikt voor permanente bewoning. Van buiten is het een zeer imposant schip. Opvallend aan deze President is de gedeeltelijke (2/3) overkapping van het achterdek, in plaats van de enorme dakpartij die op de meeste Presidents gemonteerd is. Dit staat een stuk sportiever terwijl het toch heel veel beschutting geeft tegen regen en zon. De flybridge is royaal en voorziet veel mensen van een heerlijke zitplaats. Het gezellige achterdek heeft behoorlijke afmetingen en het fraaie teakdek geeft er een extra luxe sfeer aan. Opvallend zijn hier de elektrische RVS davits welke een flinke bijboot kunnen liften. De gangboorden zijn ruim en breed. De stuurman beschikt over een uitgebreide range aan navigatiemiddelen. Dit samen met de elektronische bediening van de betrouwbare Caterpillars maakt het varen een geweldige ervaring. Bij binnenkomst in de salon wordt u onthaald door een warme en luxe sfeer. Het geheel is fraai afgewerkt. Heel veel zitruimte en een geweldig uitzicht naar buiten. Extra comfort wordt geboden door de aanwezige verwarming maar ook een airco voor de warmere dagen. Ook de luxe stuurstand heeft royale afmetingen en is van alle moderne gemakken voorzien. Iets lager dan de salon bevindt zich in het voorschip een royale keuken met alle comfort van thuis, waaronder een vaatwasser. Verder is hier een ruime dinette aanwezig met een grote tafel in het midden. Helemaal voorin is een ruime gastenhut (op de meeste schepen is de eigenaarshut kleiner!) met een eigen toilet-/doucheruimte. Helemaal in het achterschip bevindt zich een gigantische eigenaarshut over de volle breedte van het schip. Hier is niet alleen een royaal bed, maar ook heel veel kastruimte, een kaptafel en de nodige ramen voor licht en ventilatie. Deze hut heeft uiteraard een eigen luxe badkamer met een aparte douchecel. Deze President 500 is zeer compleet uitgerust met o.a. generator, airco, boeg- en hekschroef, vaat- en wasmachine en een krachtige Victron omvormer. Uitstekend geschikt voor lange vakanties of wonen aan boord. Wij laten u graag dit fraaie jacht zien in Ouddorp, vergeet niet tijdig een afspraak met ons te maken. De eigenaar zoekt een zeilschip in de lengte tussen de 40 en de 45 voet, bouwjaar vanaf 2000. Inruil is dus mogelijk als u een dergelijk schip nu heeft.

Algemeen

Dek en opbouw materiaal:
polyester
Opbouw vorm, materiaal:
polyester
Doorvaarthoogte normaal:
5.25 mtr.
Diepgang:
130 cm
Waterverplaatsing:
20.000

Accommodatie

Hutten:
2 dubbele hutten
Slaapplaatsen:
Vast: 4 Extra: 2
Type interieur:
teak
Watertank & materiaal:
900 ltr.
Vuilwatertank & materiaal:
200 ltr.
Watersysteem:
ja
Warm water:
ja
Aantal douches:
ja
Toiletten:
2 x elektrisch
Radio/CD-speler:
sateliet ontvanger
Kooktoestel & brandstof:
4-pits keramisch
Oven:
ja
Magnetron:
ja
Koelkast & voeding:
ja
Vriezer:
ja
Verwarming:
ja

Motor en elektra

Merk:
Caterpillar
Bouwjaar:
1993
Vermogen:
2 x 375 pk
Draaiuren:
ca. 1.650
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
schroefas
Brandstoftank aantal:
2200
Boegschroef:
ja
Hekschroef:
ja
Accu:
ja
Acculader:
Victron 70 Ah
Generator:
Onan 6.5 Kw
Omvormer:
Victron 3000 Watt
Voltage:
12/220 v

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
2x Autohelm Tridata
Dieptemeter:
2x Autohelm Tridata
Windmeter:
Autohelm
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
Autohelm ST7000
GPS:
2x Autohelm
Kaartplotter:
Navites
Radar:
Furuno
Marifoon:
2x Shipmate RS8300
Weatherfax/Navtex:
ja

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
elektrisch
Buitenkussens:
ja
Dekzeil(en):
ja, complete set
Zwemplatform:
ja
Zwemtrap:
ja
Davits:
elektrische davits
Stootwillen, lijnen:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]