Beneteau Antares Serie 9 verkocht

Verkocht
Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9Beneteau Antares Serie 9
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2006

Afmetingen:

9,18 m x 3,10 m x 0,90 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Volvo KAMD43 (230HP)

Ligplaats:

Aalsmeer

Meer over de Beneteau Antares Serie 9

Dit is een echte 4x4 voor op het water. Het schip is in serie gebouwd door een van de grootste merken ter wereld. De vaareigenschappen zijn echt subliem. De hoge flybridge geeft je het gevoel dat je de koning bent van de plas. Alles is zeer gemakkelijk bewandelbaar en voorzien van de juiste grip. Gangboorden zijn veilig breed en de kuip kan al het water hebben wat er ooit in zou kunnen komen. Het jacht is nieuw aangekocht door de huidige eigenaar met een extra Yachtclub pakket. Allerlei extra s zijn dan ook verwerkt in dit jacht. Zo is het geleverd met een bank in de kuip, een navigatiepakket, een ST60, een flybridge, dekkleed voor flybridge, raamzeilen, Webasto AT3500 kachel en bimini. Een extra sterke boegschroef van 80 Kg, de romp met de kleur Steel Blue, stuurhuis afdekzeil, hoog RVS ladder naar Flybridge, extra wit afdekzeil voor de flybridge stuurstand console, aanboord 220 volt elektrisch systeem, dit zowel in de voorcabine, salon, en buitenboord aansluiting aanwezig, sterke acculader van 20A, radio/CD speler met diverse speakers, extra zwaar anker elektrisch, mooie fenders. De gehele hull van dit jacht is gemaakt uit een enkel stuk opgebouwd door gelamineerd fiberglas. De gehele accommodatie voelt zeer praktisch en netjes afgewerkt aan. De opening naar binnen is een heerlijk ruime schuifdeur. Met een zeilers oog zie de vernuftige ideeën verwerkt. Zo zijn diverse bergruimtes verborgen en geven het gehele jacht extra ruimtes. Het is van binnen opvallend licht en het geheel is voorzien van vele ventilatie mogelijkheden. De getinte ramen rijn voorzien van moderne gordijnen. De B certificering op een na hoogste rating en zegt wel iets over de mogelijkheden en de kwaliteiten van dit jacht. De eigenaar heeft te weinig tijd genomen om veel te varen met dit jacht en is al op leeftijd en moet nu wegens ziekte afscheid nemen van dit jacht. Daarom is de vraagprijs een uitnodiging aan u om een bod uit te brengen. Maak een afspraak met Pieter Pepping van White Whale Yachtbrokers en bel 0653345219.

Algemeen

Ontwerper:
Beneteau Power Boat
Werf:
Naval Architect Beneteau Power Boat
Bouwnummer:
487
CE:
B
Rompvorm:
Knikspant De romp is een diepe V-vorm met strakkere lijnen naar de Stern en met laterale hydro-stabiliserende lopers.
Dek en opbouw materiaal:
De romp is een uit een stuk glasvezel laminaat met versterken van stringer en is Blue Ocean van kleur.
Opbouw vorm, materiaal:
Het dek is van de sandwich (polyester / balsa) bouw
Ramen:
Sliding getinte PMMA zijramen met gordijnen
Diepgang:
90 cm
Waterverplaatsing:
Licht Waterverplaatsing 4320 kg
Besturing:
dubbel stuurstand
Roer:
enkel en goed beschermt
Kiel/zwaard:
De kiel is uitgebreid met een zachte verzinkte staalplaat die beschermt de propeller.
Trimflaps:
dubbel en hydraulisch

Accommodatie

Indeling en verblijfsruimtes:
2 een voorcabine en een salon
Stahoogte:
200 cm
1,95 m
Hutten:
1 voor
Slaapplaatsen:
Vast: 4
2 vast en 2 extra
Type interieur:
Kersenhouten interieur
Gordijnen:
Zie foto\'s
Watertank & materiaal:
100 liter
Watersysteem:
Ja
Aantal douches:
Ja
Toiletten:
Ja
Radio/CD-speler:
Ja
Kooktoestel & brandstof:
Ja

Motor en elektra

Merk:
Volvo
Bouwjaar:
2006
Vermogen:
230 PK
Draaiuren:
700
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
enkele schroefas vast
Brandstoftank aantal:
400 liter
Max snelheid:
23 knopen
Boegschroef:
80 Kg
Accu:
2 maal 140 A
Walstroom:
Ja
Bedieningspaneel:
Ja
Voltage:
220 volt, 12,

Uitrusting buitenom

Bimini:
Ja
Zwemtrap:
Ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Sneek

Tel: +31 (0) 515 423 467

Email: [email protected]