Pilot 38 verkocht

Verkocht
Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38Pilot 38
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

12,62 m x 3,96 m x 1,15 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Volvo Penta TAMD 63P

Ligplaats:

Leiderdorp (NL)

Meer over de Pilot 38

Deze Pilot 38 is een zeer fraai en stoer schip naar een ontwerp van Willem Nieland, en gebouwd bij VDL naar de allerhoogste normen. Dit schip uiterst compleet uitgerust met de hoogste kwaliteit aan opties. Voorzien van 2 dubbele hutten en veel leefruimte. Een serieus schip voor de veeleisende watersporter. Het krachtige en stoere ontwerp wordt benadrukt door de fraaie kleurstelling van de romp en de opbouw, de robuuste gebruikte materialen en de fraaie manier van afwerking. Bijvoorbeeld de hoge reling, het uitstekende flexiteek dek, de stoere stootrand rondom, etc. De dekken zijn uitstekend begaanbaar. De zeer ruime cockpit heeft een aantal fraaie opties. Tegen de opbouw aan is een volledig elektronische buitenbesturing gerealiseerd door plaatsing van o.a. een gashendel en een extra bediening van de autopiloot. Veder zijn er 2 fraaie verplaatsbare stoelen aanwezig welke aan de reling worden gehangen voor extra uitzicht. Middels een openslaande deur is de salon bereikbaar. De salon is opvallend ruim en licht. De afwerking is ook hier op een zeer hoog niveau. De royale bank met grote tafel aan bakboord geeft de opvarenden zittend een geweldig uitzicht rondom. Extra comfort wordt gegeven door de dubbele uitvoering van alle ramen aan boord, en de aanwezige centrale verwarming. Ook kastruimte is hier volop aanwezig. De stuurstand aan stuurboord is voorzien van werkelijk alle denkbare apparatuur, van radar tot kleurenplotter tot zelfs een windmeter en autopiloot aan toe. De bediening van de krachtig en stille Volvo Penta gebeurt middels een elektronische gashendel. Dit schip heeft overigens een topsnelheid van 12 knopen. Verder in het voorschip, een paar traptreden lager via de fraaie en royale trap, is de erg ruime keuken. Deze is voorzien van alle gemak, waaronder een magnetron en een keramische kookplaat. Aan stuurboord tegenover de keuken is de zeer ruime natte cel met een aparte douche gelegenheid. Helemaal in de punt is een ruime 2-persononshut aanwezig. Een extra hut met een dubbel bed is in het middenschip aanwezig, onder de salon. Vanuit hier is tevens de zeer professionele machinekamer bereikbaar. Een geweldig schip met werkelijk alle denkbare opties aanwezig voor optimaal comfort en maximale zekerheid op zee. Een ideaal schip voor lange vakanties en tochten over de zee. Wij willen u van harte uitnodigen op deze Pilot 38 bij ons in Willemstad.

Algemeen

Ontwerper:
Willem Nieland
Werf:
VDL
Rompvorm:
knikspant
Dek en opbouw materiaal:
Flexiteek
Opbouw vorm, materiaal:
staal
Ramen:
dubbel glas
Doorvaarthoogte normaal:
2.85 m.
Diepgang:
115 cm
Waterverplaatsing:
13600
Besturing:
hydraulisch
Trimflaps:
trimflaps

Accommodatie

Hutten:
2
Type interieur:
teak
Watertank & materiaal:
580 ltr.
Vuilwatertank & materiaal:
200 ltr.
Warm water:
ja
Aantal douches:
douche
Toiletten:
elektrisch
Radio/CD-speler:
radio/cd
Kooktoestel & brandstof:
2-pits keramisch
Oven:
ja
Magnetron:
ja
Koelkast & voeding:
ja
Verwarming:
Kobola CV

Motor en elektra

Merk:
Volvo Penta
Bouwjaar:
2000
Vermogen:
370 pk
Brandstof:
diesel
Brandstoftank aantal:
1100 ltr.
Max snelheid:
12 kts
Boegschroef:
ja
Hekschroef:
ja
Accu:
6x135Ah, 1x80Ah, Gel
Acculader:
Mastervolt
Generator:
Onan 7 kw
Omvormer:
Mastervolt 2500 w
Voltage:
24/220 v

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
Simrad
Dieptemeter:
Simrad
Windmeter:
Simrad
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
Simrad AP20
Kaartplotter:
Simrad CR50 kleur
Radar:
Simrad CR50 colour
Marifoon:
Shipmate RS8300
Weatherfax/Navtex:
Nav4

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
elektrisch
Buitenkussens:
ja
Zeerailing:
ja
Zwemplatform:
ja
Zwemtrap:
ja
Stootwillen, lijnen:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]