Bekebrede Spiegelkotter verkocht

Verkocht
Bekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede SpiegelkotterBekebrede Spiegelkotter
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1996

Afmetingen:

13,00 m x 4,10 m x 1,20 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Volvo Tamd 41 hd, 145 pk

Ligplaats:

Maurik (NL)

Meer over de Bekebrede Spiegelkotter

Fraaie rondspant stalen spiegelkotter, getekend door de welbekende Martin Bekebrede. Dit schip is technisch in een perfecte staat, ook het bijzonder goed afgewerkte interieur is in een smetteloze staat. De romp, opbouw en het onderwaterschip zijn in maart 2013 compleet opnieuw geschilderd, deze Hummel Spiegelkotter ziet er dan ook zowel van binnen als buiten smetteloos uit. Deze kotter heeft een stoer voorkomen door de stevige RVS zeerailing en fraaie teakdekken. Alle dekken zijn ruim en bieden een goede doorgang. Het achterdek is zeer ruim en biedt genoeg ruimte voor alle opvarenden. Tevens is hier de buiten besturing, u vindt beschutting onder de buiskap, welke overigens een complete tent is. Vanuit het achterdek loopt u gemakkelijk de salon in. Het schip heeft een nautisch en warm gevoel van binnen. De afwerking is boven gemiddeld, alle kasten en deurtjes zijn massief hout, de kussens zijn voorzien van nieuwe bekleding en het lakwerk is in een perfecte staat. Een verblijf aan boord is zeer aangenaam, zo is dit schip voorzien van dubbel glas, een centrale verwarming, wasmachine, 2 elektrische toiletten en een douche. De salon is ruim van opzet en voorzien van een hoop licht. In het vooronder treft u een ruime en gezellige dinette aan, tegen over deze dinette is de kombuis, voorzien van alle benodigde apparatuur en opbergruimte. In het achterschip is het toilet, douche, gastenhut en de eigenaarshut. De eigenaarshut is zeer fraai, het bed is voorzien van goede matrassen met een lattenbodem. De achterhut is aan weerszijden voorzien van opbergkasten. Deze prachtige Bekebrede Spiegelkotter is voorzien van een hoogwaardig en smetteloos interieur en is in maart 2013 compleet opnieuw geschilderd (€15.000). Deze kotter is door alle opties zeer geschikt voor lange reizen of zelfs wonen aan boord. Wij nodigen u dan ook graag uit dit schip te komen bekijken in Maurik. Uw jachtmakelaar is Tim Grotendorst. +316-81137418 of mail naar [email protected].

Algemeen

Ontwerper:
Martin Bekebrede
Werf:
Jachtwerf Hummel, Lemmer
Rompvorm:
Ronspant, 5mm
Dek en opbouw materiaal:
Teak, 18mm
Opbouw vorm, materiaal:
Staal, 4mm
Ramen:
Dubbel glas
Doorvaarthoogte normaal:
ca. 2.50 mtr (ruiten plat)
Diepgang:
120 cm
Waterverplaatsing:
ca. 18.000 kg
Besturing:
Dubbel, hydraulisch

Accommodatie

Stahoogte:
190 cm
ca. 190cm
Hutten:
3 dubbele hutten
Slaapplaatsen:
Vast: 6
6 vast
Watertank & materiaal:
2x 500 ltr
Vuilwatertank & materiaal:
200 ltr
Watersysteem:
Ja
Warm water:
Ja
Aantal douches:
Douche
Toiletten:
2x, elektrisch
Radio/CD-speler:
Ja
Kooktoestel & brandstof:
3-pits, elektrisch
Oven:
Elektrisch
Koelkast & voeding:
Ja
Verwarming:
Kabola CV
Opmerkingen:
Wasmachine

Motor en elektra

Merk:
Volvo Tamd 41 hd
Bouwjaar:
1995
Vermogen:
145 pk
Draaiuren:
ca. 1.300
Brandstof:
Diesel
Voortstuwing:
Schroefas
Brandstoftank aantal:
2x 400 ltr
Kruissnelheid:
15 km/h, 1200RPM
Brandstoftankmeter:
Ja
Toerenteller:
Ja
Boegschroef:
24V
Hekschroef:
24V
Acculader:
Ja
Generator:
Onan, 6.5 KVA
Omvormer:
Victron, 1600W
Walstroom:
Ja
Voltage:
24V / 230V

Navigatie en elektronica

Kompas:
Autohelm ST50
Log/snelheid:
Autohelm ST50
Dieptemeter:
Autohelm ST50
Navigatieverlichting:
Compleet
Roerstandaanwijzer:
Ja
Autopilot:
Nee
Kaartplotter:
Nee
Radar:
Nee
Marifoon:
Ja

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
Ja
Ankerlier:
Elektrisch
Buiskap:
Complete tent
Zeerailing:
Luxe RVS zeerailing
Zwemtrap:
Ja
Davits:
RVS
Stootwillen, lijnen:
Compleet

Veiligheid

Bilgepomp:
Ja
Brandblusser:
Brandblussers

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]