Searunner 37 verkocht

Verkocht
Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37Searunner 37
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1979

Afmetingen:

11,30 m x 6,80 m x 0,95 m

Materiaal:

Hout

Motor:

Volvo Penta

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Searunner 37

Aangeboden een zeer bijzondere versie van de Searunner 37. Deze schepen worden als zelfbouw pakket aangeboden, maar de” Delphines” is gebouwd door de Ten Wolde werf in Medemblik. Dit staat garant voor een professionele afwerking en een zeer solide constructie. Dit schip is gemaakt voor lange zeereizen en de werf heeft dan ook veel aanpassingen gemaakt betreft verstevigingen en zelfs een beter zeilplan dan het origineel. Van buiten valt het enorme dek direct op. Hier is veel plaats om te ontspannen op mooie dagen. Maar wanneer nodig kunt u lekker beschut zitten in de ruime kuip. Vanuit de kuip zijn zowel de voorhut als de achterhut te bereiken. De achterkajuit biedt plaats aan de salon en keuken. Hier treft u niet alleen de gezellige dinette aan, maar ook de kaarten tafel en de praktische kombuis. Ook zijn hier twee bedden van 1.20 x 1.90 mtr. Via de kuip kunt naar het voorste gedeelte van het schip. Ook hier aan beide zijde een ruime slaapgelegenheid en voorin de toiletruimte. Verder kunt u hier veel spullen kwijt in de diverse opberg ruimten. De twee buitenste rompen zijn toegankelijk via een luik in het dek. Deze kunnen voornamelijk gebruikt worden als opberg ruimte. Het gehele schip is gebouwd in Bruynzeel hechthout en afgewerkt en professioneel geverfd en gelakt, zowel binnen als buiten. Verder heeft het schip een hefkiel zodat ondiepe wateren ook bereikbaar zijn terwijl goede aan-de-windse zeileigenschappen gegarandeerd zijn. Als u een zeer solide, professioneel gebouwde en unieke multihull zoekt met fijne zeileigenschappen is de “Delphines” zeker de moeite waard. Ze heeft zich al vele mijlen bewezen en ze is vaarklaar voor een volgende reis.

Algemeen

Werf:
Ten Wolde
Rompvorm:
multihull
Dek en opbouw materiaal:
anti-slip verf
Opbouw vorm, materiaal:
hout
Variabele diepgang:
Diepgang:
95 cm
Waterverplaatsing:
5000
Besturing:
stuurwiel
Kiel/zwaard:
lift kiel, 0.95/1.95 m.

Accommodatie

Hutten:
2
Type interieur:
hout
Watertank & materiaal:
200 ltr.
Vuilwatertank & materiaal:
nee
Watersysteem:
nee
Toiletten:
ja
Kooktoestel & brandstof:
2 pits spiritus
Oven:
nee
Koelkast & voeding:
nee
Verwarming:
nee

Motor en elektra

Merk:
Volvo Penta
Bouwjaar:
1979
Vermogen:
23 pk
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
saildrive
Brandstoftank aantal:
135 ltr.
Accu:
2 x 140 Ah
Acculader:
ja
Voltage:
12 v

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
ja (defect)
Dieptemeter:
ja
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
ja
GPS:
ja (defect)
Marifoon:
ja

Tuigage

Grootzeil:
ja
Genua:
ja
Genua reefsysteem:
rol systeem

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
nee
Zeerailing:
ja
Stootwillen, lijnen:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]