X-Yachts X-99 verkocht

Verkocht
X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99X-Yachts X-99
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1991

Afmetingen:

10,00 m x 3,00 m x 1,75 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Bukh

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de X-Yachts X-99

Tot op de dag vandaag is het mooie en snelle ontwerp van de bekende X-yacht werf nog altijd een topper onder de cruiser/racer schepen. De X-99 staat bekend om z’n hoge snelheden en fijne zeileigenschappen. Dit schip is technisch in goede staat maar optisch zit er wel wat werk aan. De huidige eigenaar heeft wel een aantal interessante investeringen gedaan, waaronder de complete zeilgarderobe. In 2007 heeft Quantum sails een mooi grootzeil geleverd en de genua en spinnaker zijn ook vervangen door deze bekende zeilmaker. De huidige eigenaar heeft in 2007 ook het volledig lopend want vervangen zodat het schip helemaal vaarklaar is voor een nieuwe eigenaar. De bekende sportieve lijnen van de X-99 vallen op tussen de rest van de schepen in de haven. De hoge mast, bakstagen en lage profiel geven het schip zijn de kenmerkende eigenschappen. De kuip is uiterst praktisch ingericht net als de complete dek lay out. Alles is ingericht voor prestaties. Maar de werf heeft ook aan de praktische kant gedacht voor een comfortabele en ontspannende tocht met familie of vrienden. Het schip is gemakkelijk te zeilen en biedt in de kajuit het nodige comfort voor een vakantie met het gezin. De kajuit is ruim en licht. In het achterschip is een grote ruimte waar in dit geval aan bakboord en stuurboord pijpenkooien zijn gemaakt. Deze zijn comfortabel en kunnen zo versteld worden dat zelf onder helling comfortabel geslapen kan worden. Het achterschip kan eventueel ook ingericht worden voor een twee persoons bed. De salon heeft een klassieke indeling. Aan stuurboord is de ruime en praktische kaarten tafel. Hiertegen over is het kombuis met gas fornuis en oven. Verder naar voren is aan bakboord en stuurboord een langs bank gemaakt met boven de rugleuningen nog een mogelijkheid om een klein bed te maken. In de praktijk worden deze ruimtes gebruikt om spulletjes op te bergen. In het midden van de salon treft u een tafel aan met een opklapbaar blad. Helemaal in de voor punt is een dubbel V-bed en het toilet. Dit schip is voorzien van interessante updates zoals de mooie zeilen set. Als u een competitief schip zoekt met het nodige comfort is de X-99 het schip voor u. Deze cruiser/racer is door de huidige eigenaar niet intensief gebruikt om te racen en wordt u aangeboden voor een scherpe prijs. Voor eventuele vragen of een afspraak voor een bezichtiging in Wilheminadorp (zld) horen wij graag van u.

Algemeen

Werf:
X-Yachts
Dek en opbouw materiaal:
polyester
Opbouw vorm, materiaal:
polyester
Doorvaarthoogte normaal:
15 m.
Diepgang:
175 cm
Waterverplaatsing:
2980
Ballast:
1300
Besturing:
helmstok

Accommodatie

Hutten:
1
Type interieur:
mahonie
Watertank & materiaal:
25 ltr.
Toiletten:
ja
Radio/CD-speler:
radio/cd
Kooktoestel & brandstof:
3-pits gas
Oven:
gas
Koelkast & voeding:
nee
Verwarming:
nee

Motor en elektra

Merk:
Bukh
Bouwjaar:
1991
Vermogen:
10 pk
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
saildrive
Brandstoftank aantal:
20 ltr.
Accu:
2 x
Acculader:
ja
Voltage:
12v

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
Raymarine ST40
Dieptemeter:
Raymarine ST40
Windmeter:
Autohelm
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
Navico
GPS:
Furuno
Marifoon:
Icom

Tuigage

Type tuigage:
7/8
Grootzeil:
Quantum 2007
Genua:
Quantum 2007
Fok:
HA 2005
Spinnaker:
Quantum 2007
Opmerkingen:
Lopend want vervangen 2007, lieren vervangen voor Lewmar 2005.

Uitrusting buitenom

Zeerailing:
ja
Zwemtrap:
ja
Stootwillen, lijnen:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]