Feeling 30 DI verkocht

Verkocht
Feeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DIFeeling 30 DI
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2003

Afmetingen:

9,10 m x 3,08 m x 0,70 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Volvo Penta

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Feeling 30 DI

De Feeling 30 DI is een uniek schip door de geheel inklapbare kiel in combinatie met 2 roerbladen. Hierdoor is niet alleen een enorm vaargebied bereikbaar, maar ook comfortabel droogvallen mogelijk. Dit schip (geleverd en te water in 2004) is daarbij ook nog zeer goed onderhouden en uiterst compleet aangeboden met o.a. boegschroef, verwarming, boiler, gennaker, etc. Van buiten oogt deze Feeling modern en erg handelbaar. De indeling van de dekken en de kuip is erg praktisch. Naaste het geweldige inklapbare kielsysteem is dit schip tevens voorzien van vele fraaie extra's als een buiskap met aanritsbare kuiptent, buiten douche met w/k water, diverse NX2 apparatuur, een elektrische ankerlier, een complete zeilgarderobe en last but not least een Vetus boegschroef. Deze laatste maakt het mogelijk om beter te kunnen manoeuvreren in krappe haventjes en met meer wind. De constructie van de inklapbare kiel is even eenvoudig als duurzaam. Via een vallier naast de kajuitingang is de kiel eenvoudig "binnen" te draaien, waar het in een bak komt onder de salontafel. Het zit hier totaal niet in de weg. Met deze constructie is het ook mogelijk om zonder schade aan de grond te lopen, de kiel wordt dan simpelweg omhoog geduwd. Een grote ballast plaat onder de bodem van het schip zorgt ervoor dat de stabiliteit ook bij ingeklapte kiel gewaarborgd blijft. Vergis u niet, de aan-de-windse zeileigenschappen met geheel neergeklapte kiel zullen u versteld doen staan. Het interieur is licht en praktisch van opzet. Het lichte hout maakt het lekker modern terwijl het toch een scheepse uitstraling heeft. Voorzien van 2 dubbele hutten (de voorste is middels 2 schuifpanelen af te sluiten), een ruime kaartentafel met de nodige apparatuur, een prima keuken en een ruime toiletruimte zorgen ervoor dat er veel comfort is voor de bemanning. De gezellige salon, ook nog voorzien van een Webasto verwarming, nodigt zeker uit om op koudere dagen/avonden lekker binnen te zitten. Zoekt u een kwalitatief goed en jong jacht met een inklapbare kiel, dan is deze uitstekend onderhouden en zeer complete Feeling 30 DI zeker de moeite van een bezichtiging waard. Wij nodigen u dan ook van harte uit een afspraak te maken met ons voor een bezichtiging op deze Feeling in Herkingen.

Algemeen

Rompvorm:
rondspant
Dek en opbouw materiaal:
polyester
Opbouw vorm, materiaal:
polyester
Doorvaarthoogte normaal:
14 m.
Variabele diepgang:
Diepgang:
70 cm
Waterverplaatsing:
3500
Besturing:
helmstok
Roer:
dubbel roerblad
Kiel/zwaard:
hefkiel

Accommodatie

Hutten:
2
Slaapplaatsen:
Vast: Extra: Crew:
Type interieur:
teak
Watertank & materiaal:
100 ltr.
Vuilwatertank & materiaal:
nee
Warm water:
ja
Aantal douches:
douche
Toiletten:
ja
Radio/CD-speler:
radio/cd
Kooktoestel & brandstof:
2-pits gas
Oven:
ja
Koelkast & voeding:
ja
Verwarming:
ja

Motor en elektra

Merk:
Volvo Penta
Bouwjaar:
2003
Vermogen:
19 pk
Draaiuren:
540
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
schroefas met 2-blads vaste schroef
Brandstoftank aantal:
80 ltr.
Boegschroef:
ja
Accu:
3 x
Acculader:
ja
Voltage:
12v

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
Silva NX2
Dieptemeter:
Silva NX2
Windmeter:
Silva NX2
Navigatieverlichting:
ja
GPS:
Silva NX2
Marifoon:
Navman 7100 DSC

Tuigage

Grootzeil:
ja
Genua:
2 x
Genua reefsysteem:
rol systeem
Gennaker:
ja

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
elektrisch
Buiskap:
ja + kuiptent
Dekzeil(en):
winter kleed
Zeerailing:
ja
Zwemplatform:
ja
Zwemtrap:
ja
Stootwillen, lijnen:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]