Hunter 460 3-cab. verkocht

Verkocht
Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.Hunter 460 3-cab.
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

14,05 m x 4,27 m x 1,68 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Yanmar 75 pk

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Hunter 460 3-cab.

Deze Hunter 460 in de populaire 3-hutten (eignaars) uitvoering is in een goede staat van onderhoud en erg compleet uitgerust. Het schip ligt momenteel nog in de Middelandse zee. het is echter een Nederlands geregistreerd jacht met een BTW verklaring. De getoonde foto's van de buitenzijde zijn origineel, die van de binnenkant ter indicatie, echter niet van dit schip zelf. Van buiten is het een modern en groot jacht. De ideale combinatie tussen heel veel comfort in de haven/voor anker als uitstekende eigenschappen op volle zee. Het bijzondere tuig (zonder achterstag) wordt gekenmerkt door de grote RVS beugel achter op de kuip. Hier wordt erg handig de grootschoot gevoerd, met een lange overloop. tevens kan de bimini tegen deze beugel worden opgeklapt. Het schip vaart uitstekend onder zeil, maar ook de krachtige motor geeft veel vaarplezier. Voor extra comfort is een boegschroef ingebouwd. Alle apparatuur die nodig is voor een lange reis is aan boord, met zelfs een radarscherm binnen + buiten. De buiskap en de bimini zijn recent vernieuwd. Het interieur van de Hunter 460 heeft een perfecte indeling. De eigenaarshut in het voorschip is enorm ruim met een groot centraal bed. Aan stuurboord is de toiletruimte, aan bakboord een aparte doucheruimte. De centrale salon is enorm ruim en breed en biedt naast heel veel zitplaatsen ook de nodige bergruimte. Alle comfort is hier aanwezig, van verwarming tot airco en van een LCD televisie met DVD speler tot 2 lekkere comfort stoelen. De keuken aan bakboord naast de ingang is enorm ruim en praktisch ingedeeld. Ook hier weer alle comfort van thuis en vel opbergruimte. In het achterschip zijn 2 royale dubbele hutten aanwezig met een gezamenlijke natte cel. Kortom: een geweldig ruim en comfortabel jacht in prima staat van onderhoud en met veel opties. Het schip wordt erg scherp aangeboden voor een snelle verkoop. Wij kunnen het transport naar Nederland geheel verzorgen. Mail of bel ons voor meer informatie en de mogelijkheden. ENGLISH: This very popular Hunter 460 in the 3-cabin layout is in good condition throughout, and very well equipped. offered at a very low price (INCL. VAT)for quick sale. Owners version with main cabin in the front ship with separate toilet room and seperate showercabin. Loaded with extras: Webasto heating, new sprayhood + bimini, electric winch, autopilot, radar, flatscreen + DVD, dinghy, airco, bowthruster, etc.etc.

Algemeen

CE-normering:
A
Doorvaarthoogte normaal:
19.20 mtr
Diepgang:
168 cm
Waterverplaatsing:
12250
Ballast:
4200

Accommodatie

Stahoogte:
2 mtr.+
Hutten:
3 double
Slaapplaatsen:
Vast: Extra: Crew:
Watertank & materiaal:
757 litres
Vuilwatertank & materiaal:
190 litres (new)
Warm water:
yes
Aantal douches:
1x seperate shower cabin
Toiletten:
2x electric
Radio/CD-speler:
Flatscreen + DVD, CD player with 6 loudspeakers
Kooktoestel & brandstof:
3-burner gas
Oven:
gas
Magnetron:
built in
Koelkast & voeding:
yes
Vriezer:
yes
Verwarming:
Webasto
Airconditioning:
only on shore power

Motor en elektra

Merk:
Yanmar
Bouwjaar:
2000
Vermogen:
75hp
Draaiuren:
appr. 1000
Brandstof:
diesel
Koeling:
indirect
Brandstoftank aantal:
375 litres
Boegschroef:
yes

Navigatie en elektronica

Kompas:
yes
Log/snelheid:
Raymarine ST60
Dieptemeter:
Raymarine ST60
Windmeter:
Raymarine ST60
Roerstandaanwijzer:
Raymarine St6001
Autopilot:
Raymarine ST6001
GPS:
GPS plotter
Kaartplotter:
yes
Radar:
yes, 2 screens
Marifoon:
yes

Uitrusting buitenom

Ankerlier:
electric
Bijboot:
yes

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]