Stolk & Jansen 41 Centreboard Alu verkocht

Verkocht
Stolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard AluStolk & Jansen 41 Centreboard Alu
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

2000

Afmetingen:

12,54 m x 3,95 m x 1,15 m

Materiaal:

Aluminium

Motor:

Lister TD54

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Stolk & Jansen 41 Centreboard Alu

Deze aluminium Stolk & Jansen met ophaalkiel is in vele opzichten een erg bijzonder en zeer zeewaardig jacht. Het schip is door haar eigenaar erg goed onderhouden, en uitgerust met alles dat u nodig heeft voor een (langere) reis op zee. Het schip is ontworpen, gebouwd en uitgerust om echt te varen en op te verblijven in alle comfort. Het ontwerp kent vele handige oplossingen en onderscheidt zich in positieve zin op diverse punten van de meeste Koopmans ontwerpen die hier op het eerste gezicht veel op lijken. De romp en motor zijn van 1996, het interieur, het tuig etc. van 2000 en 2001. Het bouwmateriaal, de rompvorm, het kottertuig en de dekindeling zijn zo gekozen dat met een kleine bemanning of zelfs solo een zo groot mogelijk gebied kan worden bevaren. Door de ophaalbare kiel blijven ondiepe wateren toegankelijk en kan er zelfs comfortabel en makkelijk worden drooggevallen door de 2 kortere roeren. Met het zwaard omlaag (diepgang tot 2.70 mtr.) worden de zeileigenschappen beter en vergoot het nog meer de stabiliteit. Het schip is overigens erg stabiel door de 6 ton aan lood ballast. De kuip is apart maar erg praktisch opgezet, en biedt erg veel beschutting tegen de elementen. Opvallend is ook de grote bergruimte welke geschikt is voor fietsjes, stootwillen e.d. De dekken zijn uistekend begaanbaar en royaal van opzet. Verder is dit schip uitgerust met een boegschroef, elektrisch ankerlier en een grote gennaker Het interieur is fraai, met vakmanschap afgetimmerd in teakhout en opvallend praktisch en ruim van opzet. Het is ontworpen voor leven aan boord onder zeil op ruim water, maar ook voor in de haven of een mooie ankerbaai. De deksalon, met een L-vormige bank en een uitstekend geplaatste kaartentafel, is een heerlijke ruimte om te vertoeven. Voor extra comfort zijn hier 2 kleinere koelkasten ingebouwd. Direct hierachter is een ruime eigenaarshut met aparte wastafel en heel veel opbergmogelijkheden. Vanaf de deksalon komt u in de fraaie keuken terecht met meteen daar tegenover de toiletruimte. De keuken is ruim van opzet, mooi afgewerkt en erg praktisch ingericht. Meer naar voren bevindt zich de gezellige salon met royale banken. Helemaal in het voorschip is weer een dubbele hut geplaatst. Dit is een jacht dat dromen van grote reizen waar kan maken, maar ook ideaal is voor mooie tochten over bijvoorbeeld de Wadden. Het is in erg goede staat van onderhoud en uitgerust om te vertrekken naar waarheen u maar wilt gaan. Wij nodigen u uit voor een bezichtiging in Roompot Marine (ZL).

Algemeen

Rompvorm:
rondspant
Dek en opbouw materiaal:
aluminium
Opbouw vorm, materiaal:
aluminium
Doorvaarthoogte normaal:
18.90 m.
Diepgang:
115 cm
Waterverplaatsing:
13.000
Ballast:
6.000
Besturing:
stuurwiel
Kiel/zwaard:
hydraulisch midzwaard

Accommodatie

Hutten:
2
Type interieur:
teak
Watertank & materiaal:
300 ltr.
Vuilwatertank & materiaal:
nee
Watersysteem:
ja
Warm water:
ja
Aantal douches:
douche
Toiletten:
ja
Radio/CD-speler:
radio/cd
Kooktoestel & brandstof:
4-pits gas
Oven:
ja
Koelkast & voeding:
ja
Vriezer:
vakje in koelkast
Verwarming:
Webasto

Motor en elektra

Merk:
Lister
Bouwjaar:
1996
Vermogen:
54 pk
Brandstof:
diesel
Voortstuwing:
schroefas + 3-blads vaste schroef
Brandstoftank aantal:
250 ltr.
Boegschroef:
Vetus
Accu:
3 x 200Ah + 1 x 60Ah
Acculader:
2 x
Omvormer:
nee
Voltage:
12/24/220 v

Navigatie en elektronica

Kompas:
ja
Log/snelheid:
Raymarine ST60
Dieptemeter:
Raymarine ST60
Windmeter:
Raymarine ST60
Navigatieverlichting:
ja
Autopilot:
Robertson
Kaartplotter:
Geonav 7
Radar:
Raymarine RL70
Marifoon:
Shipmate RS8300
Weatherfax/Navtex:
ja

Tuigage

Type tuigage:
sloep met diamant
Grootzeil:
ja
Rolgrootzeil:
standaard reef systeem
Genua:
ja
Fok:
ja
Voorzeil rolsysteem :
rol systeem
Genua reefsysteem:
rol systeem
Gennaker:
ja
Opmerkingen:
bakstagen

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
elektrisch
Buiskap:
nee
Zeerailing:
ja
Stootwillen, lijnen:
ja

Veiligheid

Reddingsvlot:
ja
Bilgepomp:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]