Trintella IIA te koop

€ 27.000 (BTW Betaald)
Trintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIATrintella IIA
Prijs:

€ 27.000 (BTW Betaald)

Bouwjaar:

1970

Afmetingen:

10,00 m x 2,80 m x 1,41 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Volvo Penta 220 super betrouwbaar en gemakkelijke motor, sterk en rustig

Ligplaats:

Vinkeveen (NL)

Meer over de Trintella IIA

E.G. van de Stadt

 

Erg  mooie Trintella IIA, altijd een zeer geliefd schip. Je ziet ze weinig te koop en gelukkig hebben wij nu één van de mooiste trintella 2A's in de verkoop. De boot is werkelijk in een zeer goede conditie en keurig netjes verzorgd, 

Alles is goed onderhouden en de eigenaar stopt met de watersport, dit model staat bekend om zijn geweldige vaareigenschappen en wint in menige wedstrijd ook de bekers. Het schip heeft brede gangboorden en je kunt goed op het dek rondom het schip lopen. Er zijn veiligheidshandgrepen en er is een goede zee-regeling aanwezig. De verstaging is in een goede conditie en klaar voor nog menig vaarseizoen. Er staat een degelijke aluminium mast op de boot en alle schoten zien er fris uit. De lieren zijn prachtig van RVS en van een heel mooi merk. Het teakdek is nog in goede conditie en mooi glad.

Het houtwerk en de opbouw bevindt zich in een hele mooie hoogglans staat. De mast staat op het dek en is dus eenvoudig te monteren en te demonteren en te strijken wat het vaargebied weer vergroot. Op het achterdek is een prachtige brede spreekstoel gebouwd en dat lijkt me heerlijk om daar te zitten. Het schip is een langkieler wat betekent dat deze boot als vrijwel de enige in zijn vorm en klasse tijdens het zeilen losgelaten kan worden Je kan bij wijze van spreken gewoon even naar het toilet en de boot houdt gewoon zijn koers, Wat je dus wel kan vergeten met een midzwaard of vinkiel.

Het schip heeft een mooie  duidelijke ingang en een mooie brede trap die gemakkelijk genomen kan worden, alles rondom bied voldoende steun. Gelijk valt op de goede stahoogte die vrij lang door het schip heen loopt. De brede salon biedt een grote tafel die verschillende mogelijkheden heeft, je kunt de tafel naar je toe halen, je kunt de tafel van je afzetten en je kunt de tafel vergroten en je kunt de tafel verkleinen.

De boot heeft een lengte keuken wat erg prettig is met bijvoorbeeld zwaar weer. Het interieur heeft enorm veel laden en kastjes als opberg mogelijkheden. Er is een heel groot toilet met daglicht en voldoende ventilatieruimte, plus deze ruimte  is erg fris en voelt zeer goed aan. Onopvallend is een extra dubbele slaapplek in deze salon plus de hondenkooi is erg breed maar de echte luxe cabine is natuurlijk de voorcabine met een enorme grote V bedden.

De motor is superschoon keurig netjes en keurig onderhouden. Het is gelukkig een bekend merk Volvo en gemariniseerd door Penta. de motor is krachtig genoeg voor de boot en het schip doet werkelijk waar precies wat je wilt en het vaart geweldig.De zeilen zijn compleet en in goede conditie. Er is nog ook wat documentatie van de boot aanwezig plus diverse facturen van de laatste verbeteringen en onderhoud.

Kortom een heerlijk schip te koop voor een heel kleine prijs te koop aangeboden. En als u een bezichtiging wilt plannen, belt u dan even met Pieter Pepping van White Whale Yachtbrokers. 0653345219 of mail naar [email protected]

 

Algemeen

Ontwerper:
TRINTELLA YACHTS B.V
Zaltbommel Nederland
Werf:
TRINTELLA YACHTS B.V
E.G. van de Stadt
CE:
B
CE max gewicht:
4.350 kg
Rompvorm:
S-spant
Rompkleur:
Wit
Dek en opbouw kleur:
Wit
Dek en opbouw materiaal:
Polyester
Kuip:
Achterkuip
Open Kuip (OK):
Diepgang:
141 cm
Diepgang maximaal:
140 cm
Diepgang minimaal:
140 cm
Lengte waterlijn:
975 cm
Waterverplaatsing:
4.350 kg
Ballast:
2.000 kg
Besturing:
Helmstok
Plek besturing:
Buiten
Roer:
Enkel
Kiel/zwaard:
Doorlopende kiel
Opmerkingen:

brochure:

file:///C:/Users/Pieter/Documents/White%20Whale/klanten%20ww/klant%20Trintella%201A%20Mark%20Habibuw%20Dracht/081222_folder%20Trintella%20IIa_web.pdf

Accommodatie

Salon:
Stahoogte:
205 cm
Eethoek:
Machinekamer:
Hutten:
2
Slaapplaatsen:
Vast: 2 Extra: 2 Crew: 2
Type interieur:
Klassiek, warm
Kleur stoffering:
Blauw
Matrassen:
Kussens:
Watertank & materiaal:
Toiletten:
1 Handmatig
Kooktoestel & brandstof:
2 pit(ten) Gas

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
1
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Volvo Penta
Model:
Volvo Penta MD2B
Voltage:
12V
Opmerkingen:

verschil Trintella II en !!a

https://trintella.org/schepen/schepen/classics/trintella-ii-en-iia

 

Navigatie en elektronica

Log/snelheid:
Navigatieverlichting:

Tuigage

Type tuigage:
Masttop
Aantal masten:
1
Mast materiaal:
Aluminium
Verstaging:
Staaldraad
Zeiloppervlak:
51 m<sup>2</sup>
Grootzeil:
Genua:
Fok:
Voorzeil rolsysteem :
Handmatige lieren:

Veiligheid

Brandblusser:
Zelflozende kuip:

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Neem contact op

Vraag meer informatie over de Trintella IIA

Onderwerp:
* Verplicht veld
White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Tel: +31 (0) 653 345 219

Email: [email protected]