Breehorn 37 verkocht

Verkocht
Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37Breehorn 37
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1991

Afmetingen:

11,25 m x 3,55 m x 2,00 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

Yanmar

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Breehorn 37

Een goed onderhouden en compleet uitgeruste Breehorn 37. Het mooie Koopmans ontwerp is al van verre herkenbaar en geliefd bij veel watersporters. De Breehorn wordt gekenmerkt door de fraaie en zeer solide bouwwijze en de fijne zeileigenschappen, ook op groot water. Dit schip is goed onderhouden en er zijn veel recente vernieuwing doorgevoerd zoals de afsluiters, koelkast compressor, elektra, etc. Zodra u aan boord stapt en voet zet op het teak dek valt direct de fraaie afwerking en logische dekindeling op. Dit schip is gemaakt om te zeilen, dat is duidelijk. De kuip is ruim en diep voor maximale veiligheid. De stuurman heeft perfect gevoel met het schip dankzij de helmstok besturing. Alle belangrijke informatie zoals, diepte, snelheid, wind, etc. is door iedereen in de kuip gemakkelijk te zien dankzij de handige locatie van de instrumenten boven de kajuit ingang. Deze kajuitingang biedt gemakkelijk toegang tot de fraaie salon. Hier heerst een warme en nautische sfeer door de mooie afwerking met teakhout. In het achterschip is aan stuurboord een ruime dubbele hut met opbergruimte. Aan bakboord is de ruime natte cel. Verder naar voren in de kajuit is aan stuurboord de complete kaartentafel waar o.a. het radarscherm is gesitueerd en het schakelpaneel voor de boord elektronica. Hier tegenover is de compleet uitgeruste kombuis geplaatst, voorzien van alles wat men mag verwachten op een schip als dit. Midscheeps is de gezellige en sfeervolle salon. Hier treft u zowel aan bakboord als stuurboord mooie en comfortabele banken aan met nieuwe bekleding en een riante tafel in het midden. Helemaal in de voorpiek is de tweede hut met dubbel V-bed. Dit schip is een echte klassieker en perfect geschikt voor langere reizen. De kwaliteit straalt er vanaf en Koopmans heeft een fraai stukje designwerk verricht met deze Breehorn 37. De eigenaar heeft het schip goed onderhouden en het schip is dan ook helemaal vaarklaar voor de nieuwe eigenaar. Mocht u opzoek zijn naar een kwaliteitschip met zeer fijne zeileigenschappen dan is dit schip zeker de moeite waard. We nodigen u van harte uit om eens een afspraak te maken voor een bezichtiging aan boord van deze Breehorn 37.

Algemeen

Ontwerper:
D. Koopmans
Werf:
Breehorn
Rompvorm:
Rondspant
Dek en opbouw materiaal:
Teak
Opbouw vorm, materiaal:
Polyester
Doorvaarthoogte normaal:
17,25
Diepgang:
200 cm
Waterverplaatsing:
7250
Ballast:
3250
Besturing:
Helmstok

Accommodatie

Stahoogte:
190 cm
190
Hutten:
2
Slaapplaatsen:
Vast: 4
4
Watertank & materiaal:
2x 175 liter
Watersysteem:
ja
Warm water:
ja
Aantal douches:
Douche, binnen en buiten
Toiletten:
ja
Radio/CD-speler:
Radio/cd
Kooktoestel & brandstof:
3-pits gas
Oven:
ja, gas
Koelkast & voeding:
ja

Motor en elektra

Merk:
Yanmar (revisie 2008)
Vermogen:
30 pk
Brandstof:
Diesel
Voortstuwing:
saildrive
Brandstoftank aantal:
90 liter
Max snelheid:
10 kn
Kruissnelheid:
7 kn
Omvormer:
ja
Walstroom:
ja

Navigatie en elektronica

Kompas:
Autohelm
Log/snelheid:
Autohelm tridata
Dieptemeter:
Autohelm tridata
Windmeter:
ja
Autopilot:
ST2000
GPS:
Garmin 128
Radar:
ja
Marifoon:
Skanti
Weatherfax/Navtex:
Lokata navtex

Tuigage

Type tuigage:
Top
Aantal masten:
Proctor Aluminium
Grootzeil:
Doorgelat, 2005
Genua:
ja
Fok:
high apect, 2008
Spinnaker:
ja
Lieren:
Meissner
Opmerkingen:
Halfwinder met slurf

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
ja
Ankerlier:
handmatig
Buiskap:
ja

Veiligheid

Radarreflector:
ja
Reddingsvesten:
ja

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Willemstad

Tel: +31(0)168 820208

Email: [email protected]