Kapiteins Sloep verkocht

Verkocht
Kapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins SloepKapiteins Sloep
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1996

Afmetingen:

7,00 m x 2,40 m x 0,40 m

Materiaal:

Staal

Motor:

Renault Marine 40 pk 4 cil

Ligplaats:

op verkoopterrein

Meer over de Kapiteins Sloep

Kapiteinssloep 40 PK  Uniek vakwerk in vloer en zijwanden en RVS beslag.

nu € 4000 verlaagd in prijs, zowel van binnen als van buiten gestraald!!!!
 

Hoe lang blijft deze kapiteinssloep te koop ? Daar komt nog bij dat bijna alles van deze boot er uit ziet als nieuw en nooit gebruikt. 

Dat klopt ook want het is een erfstuk en heeft veel emotionele waarde. 

Nu heeft de huidige erfgenaam de kracht gevonden om de boot toch te verkopen. 

Deze sloep is geheel afgebouwd door de firma Wooden classic Aalsmeer, oftewel door een van de beste Riva restaurateurs van Nederland. 

De sloep heeft een krachtige en stille 4 cilinder Renault motor. De motor wordt waarschijnlijk ouder dan de boot zelf want deze is super goed onderhouden en zeer betrouwbaar. Dit merk motor is in vele boten geplaatst.

Alles is van mahonie hout gemaakt plus de banken zijn afgewerkt met kussen van sky lederen bekleding.

Er zijn twee banken in een gunstige U vorm zodat je op de beste manier de ruimte gebruikt.

Dit model heeft een mooie ruime stuurstand. De motor is onbevlekt ziet er echt uit alsof het net uit de showroom komt. Je kunt aan alles zien dat er zoveel liefde om deze boot heen is geweest.

Al het houtwerk ziet er uit als vrijwel onbeschadigd en nieuw.

De vloer is werkelijk een genot. Kijk hoe alle witte lijnen gelijk lopen door het gehele schip. De zijwanden zijn ongelofelijk precies met de schoefjes van RVS op rij gebouwd en geplaats. Echt prachtig vakwerk.

De boot heeft prachtig RVS beslag. De eigenaar heeft zijn opleiding en lange carrière opgebouwd bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw Fead Ship de internationaal bekende scheepswerf van superyachts van 40 meter en groter. Let op veiligheidshandgrepen bij bestuurdersbank en sleep bolder geheel van RVS.

De andere broer heeft zijn carrière gemaakt in een metalen scheepsbouw en RVS bewerking. Kijk naar de prachtige grote sleeppaal van RVS. Reuze handig om snel even de boot vast te maken bij het aanmeren.

De boot heeft een vrijwel nieuwe kabelaring en staat zo strak in de hoogglans verf van 2 componenten lak van Van IJssel plus nieuwe water lijn en nieuwe antifoulling.

Let op de prachtig gepolijste RVS bolders en ander RVS beslag. De boot heeft een zeer mooie afdek tent. Snel kan je de afdek tent aanbrengen. Want er is een mooi systeem gemaakt en de tent is niet zo zwaar maar wel goed stevig.

De boot heeft vele verborgen bergruimtes onder de banken en onder de vloer door middel van luiken.

De boot heeft zeer goede vaareigenschappen en ligt door zijn mooie gewicht zeer stabiel in  het water. Dus geen gewiebel en niet gelijk scheef als er twee mensen aan de zelfde kant gaan zitten. Ook belangrijk heeft de boot een hoog vrijboord waardoor niemand nat word met hoge golven op groot water zoals het IJ achter het Centraal Station Amsterdam.

De boot heeft een mooi wortel noten houten dasboard met vele meters zoals een grote toerental meter en urenstand meter en roerstand meter olie druk meter en volt meter en brandstoftank inhoud meter en temperatuur meter en hydraulisch stuur. Er is ook een mooi groot blad gemaakt voor de drankjes en de hapjes neer te zetten.

Laat deze kans niet schieten en bel nu met Pieter Pepping uw jachtmakelaar van White Whale Yachtbrokers. 0653345219 of stuur een mail. [email protected]

U kunt altijd een proefvaart maken.

 

Algemeen

Ontwerper:
Enthoven
Werf:
VD Zwaard
CE:
Vrijgesteld
CE max gewicht:
2.500 kg
CE max motor:
40 pk
CE aantal opvarenden:
4
Rompvorm:
Multiknik
Rompkleur:
Blauw
Dek en opbouw kleur:
Wit
Dek en opbouw materiaal:
Staal
Diepgang:
40 cm
Besturing:
Stuurwiel
Plek besturing:
Buiten
Roer:
Enkel
Kiel/zwaard:
Vaste kiel

Accommodatie

Kussens:

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
1
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Renault
Model:
Marine
Bouwjaar:
1980
refit ca 1996
Aantal cilinders:
4
Vermogen:
40 pk
Urenteller:
Draaiuren:
900
Brandstof:
Benzine
Verbruik:
1 liter/uur
Keerkoppeling:

Navigatie en elektronica

Navigatieverlichting:
Roerstandaanwijzer:

Uitrusting buitenom

Stootwillen, lijnen:
Kuiptafel:

Veiligheid

Bilgepomp:
Elektrisch

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Tel: +31 (0) 653 345 219

Email: [email protected]