Schip verkopen

Wilt u graag uw schip verkopen? White Whale Yachtbrokers beschikt over ervaren jachtmakelaars. Met verstand van het vak verkopen wij uw schip op een professionele en betrouwbare manier. Onze specialisten helpen u graag verder.

De voordelen van White Whale Yachtbrokers 

  • Onze jachtmakelaars bevinden zich over heel Europa. Met 11 vestigingen heeft White Whale Yachtbrokers inmiddels 3000 schepen verkocht en veel ervaring opgedaan. Bekijk de klanten die u voorgingen!
  • Voor iedere klant wordt een op maat gemaakt marketingplan opgesteld. We hebben een grote database aan klanten en netwerken. Dit maakt een groot verschil met iedere andere makelaar. Wij kunnen extreem uitgebreid adverteren via verschillende grote websites. Dit bevordert de verkoop van uw schip.
  • Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw schip binnen 9 maanden verkopen. Mocht dit niet zo zijn, dan handelen we volgens een “no cure no pay” wijze. Dit betekent dat u na 9 maanden vrij bent een andere koers te varen. Wij brengen dan ook niets bij u in rekening.
  • Natuurlijk gaan we ervan uit dat we er wél in slagen uw schip te verkopen. Dit gebeurt volgens afspraak en u komt niet voor verrassingen te staan. White Whale Yachtbrokers vindt het belangrijk dat de communicatie volgens een eerlijke wijze verloopt. Wij zullen hier altijd transparant over zijn.
  • Naast schepen zijn wij onder andere ook gespecialiseerd in het verkopen van motorboten, speedboten, zeilboten en sloepen.

Wat kost het verkopen van uw schip? 

De kosten hangen af van de verkoopprijs van uw schip. Vraag een gratis waardebepaling aan bij een van onze jachtmakelaars om te weten hoeveel uw schip waard is. De kosten hangen van het courtagepercentage af. Als de verkoopprijs van uw schip onder de €150.000,- valt, betaalt u 6,05% courtage over de verkoopprijs van uw schip. Is uw schip boven de €150.000,- waard? U betaalt dan een courtage van 4,84%. De minimale courtage bedraagt € 3.630,-. Om verwarring te voorkomen zijn al onze prijzen zijn inclusief BTW.

Neem contact op

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem contact op via +31 (0) 168 820 208 of info@wwy.nl. Onze jachtmakelaars staan klaar om u te helpen. Ook is het mogelijk een gratis en vrijblijvende offerte op te vragen. Kies voor White Whale Yachtbrokers en verkoop uw schip betrouwbaar, snel en volgens uw wensen!

schip verkopen