Speedboot verkopen

White Whale Yachtbrokers is specialist in het verkopen van boten, waaronder speedboten. Onze jachtmakelaars hebben kennis van zaken en handelen via een betrouwbare en professionele wijze. Wilt u uw speedboot verkopen? Wij helpen u graag verder!

Uw speedboot verkopen via White Whale Yachtbrokers

  • White Whale Yachtbrokers beschikt over 11 vestigingen over heel Europa en heeft inmiddels 3000 schepen verkocht. Onze jachtmakelaars beschikken over veel ervaring.
  • We stellen een persoonlijk marketingplan op voor iedere verkoop. We hebben een groot scala aan netwerken, waardoor wij internationaal op meer dan 30 verschillende websites uw speedboot kunnen aanbieden. Hierdoor zal uw speedboot snel verkocht worden volgens de gewenste eisen.
  • We handelen via de “no cure no pay” methode. Dit betekent dat als wij uw speedboot niet binnen 9 maanden verkocht krijgen, u niets hoeft te betalen.
  • In de meeste gevallen slagen wij er wél in de boot te verkopen. Dan zal de betaling volgens de afgesproken prijs verlopen. Hierover zijn wij graag transparant en eerlijk naar de klant. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.
  • Naast speedboten zijn wij onder andere ook gespecialiseerd in het verkopen van motorboten, zeilboten, schepen en sloepen.

De kosten voor het verkopen van uw speedboot

De kosten die u betaald voor het verkopen van uw speedboot, hangen af van de verkoopprijs. Dit is natuurlijk per boot verschillend. Valt de verkoopprijs van uw boot onder de € 150.000,-? Dan rekenen wij een courtage van 6,05%. Voor een speedboot met een verkoopprijs boven de €150.000,- wordt een courtage van 4,84% in rekening gebracht. Dit percentage wordt berekend over de verkoopprijs van uw speedboot. Al onze bedragen zijn inclusief BTW. Wilt u meer weten over hoeveel uw speedboot waard is? Doe uw gratis waardebepaling via de website of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie? Neem contact op met een van onze specialisten via +31 (0) 168 820 208 of info@wwy.nl. Onze jachtmakelaars helpen u graag verder! Bekijk welke klanten u voorgingen!

speedboot verkopen