Fairline 40 Flybridge verkocht

Verkocht
Fairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 FlybridgeFairline 40 Flybridge
Prijs:

Verkocht

Bouwjaar:

1986

Afmetingen:

13,30 m x 4,00 m x 0,90 m

Materiaal:

Polyester

Motor:

2 maal Volvo Penta diesel TAMD

Ligplaats:

Aalsmeer(NL)

Meer over de Fairline 40 Flybridge

Super mooie Fairline 40 Fly, slechts 600 uren op de motoren!

Deze Fairline 40 is heel weinig gebruikt en dat kun je ook wel zien aan het schip. De boot is net geheel zeer nauwkeurig schoongemaakt en gepoetst. Het meest opvallende van deze boot zijn uitzonderlijke lage draaiuren (600) en de zeer fraaie romp met nauwelijks gebruikssporen 

Dit model heeft een leuke achterkuip met een achterbank met een mooie brede trap naar de bovenste stuurstand. In deze achterkuip, op de grote achterbank kunt u zonder de tent goed contact met het water houden. 

De FlyBridge. Bovenop voel je bijzonder goed het schip aan. Samen met de twee motoren en nog een boegschroef kun je zeer gemakkelijk manoeuvreren. Aanleggen /aanmeren is kinderspel. De twee grote zware krachtbronnen (Volvo's)  zijn zeer betrouwbaar en heel goed onderhouden. Gelukkig worden de motoren aangestuurd door alleen twee gashendels en niet door een extra set hendels voor de keerkoppeling. Op deze manier kunt u eenvoudig sturen met alleen de gashendels te gebruiken. Dit model heeft boven op de flybridge een mooie brede bestuurdersbank, extra speakers, en extra bekerhouders. Ook is er een extra zithoek uit te breiden tot lig/hoekbank aanwezig op de flybridge. Het dashboard van de flybridge is ruim, het stuur zit goed in het midden, en het geheel geeft u een goed overzicht over de gehele boot. De radarbeugel geeft de boot extra uitstraling. Er is een mooi zwaar gegalvaniseerd anker aanwezig met de elektrische voetschakelaars. De gehele opbouw is mooi voorzien van een stevige zeerailing en veel veiligheids handgrepen. Ook de zeerailing is overal nog mooi recht en niet verbogen. Het schip heeft ook nog een zoek licht. De anti-reflex zonnescherm rand van plexiglas is nog geheel intact en onbeschadigd. Er zijn nog diverse navigatiesystemen aanwezig.

De gehele extra boven stuurstand hierboven is omringd door een mooie hoge RVS zeerailing. Dit geeft weer een extra veilig gevoel. Er is ook een RVS hekwerkje gemaakt om bijvoorbeeld het naar beneden gaan te vergemakkelijken. De raderbeugel is neerklapbaar en de radardoom/beschermkap is extra beschermd met een extra RVS beugel. Het geheel kan afgedekt worden met een extra afdektent. Deze is ook aanwezig en nog  in goede staat.

Het schip heeft nieuwe fenders, nieuwe vlag en zelfs een nieuw geuzen vlaggetje. Dit model heeft prachtige RVS patrijspoorten. Op het voordek is een geweldig mooi zonnedek gebouwd met 5 heerlijke kussens die er nog hartstikke goed uitzien. Er is een mooi ruim en goed toegankelijk zwem plateau met een RVS zwemtrap aanwezig. Dus u neemt altijd uw eigen zwembad mee. Er zijn ook nog twee Davids/boot kraantjes op het achterdek gemaakt voor het liften van een klein volgbootje.De tent van het achterdek de achterkuip is nog goed.

Alle aluminium ramen zijn nog in bijzonder goede staat en de rubbers zijn nog mooi en er zijn ook geen tekenen waterschade’s. Zowel op het voordek als op het zwemplateau zijn er mooie extra RVS fender houders geplaatst. Door de glazen schuifdeuren komt u binnen in de salon. Hier valt meteen de mooie breedte op van de boot. Er is een ruime salonbank in L vorm en een grote salontafel in deze salon. De stuurstand is dus zeer uitgebreid en biedt ook plaats voor medepassagiers, dus samen varen is in dit schip hartstikke leuk. 

Een mooi groot uitgebreid en stoer dashboard geeft u rondom goed zicht in verband met alle ramen. Het mooie grote dashboard is geweldig: al die klokjes, meters en schakel knopjes. Meteen naast de stuurstand is handige keuken ingebouwd. Een mooie U-vormige keuken met allerlei extra’s. Veel bergruimtes en een mooi 4 pits kooktoestel. Dubbele RVS spoelbak met RVS kraan. Grote RVS bakoven is aanwezig, mede als extra afzuiging. Het schip heeft veel 220 volt stopcontacten, een gasalarm en extra verlichting in de keuken. 105 liter koelkast van Waeco.

Veel schepen hebben geen hangkast maar ik heb al diverse hangkasten geteld. Toch handig voor kleding zoals overhemden en colbert’s, nette broeken en jurken en blouses. Naar voren lopend komen we in de eigenaars cabine. Een groot goed rondom te bereiken dubbel bed. Ook hier daglicht en veel ventilatie via het glazen lichtluik. Het lichtluik/ vluchtluik heeft geen waterschades. Luidspeakers, extra plafondkastjes, mooi hoofdbord/wandkussen voor het bed. Ook hier 2 hangkasten en de doorgang naar de toilet/ doucheruimte. De entreedeur van deze voorcabine is geheel van binnen met een spiegel bekleed. 

De logeerruimte is erg ruim  en biedt gelegenheid tot twee slaapplaatsen. De toiletruimte heeft een extra wastafel, RVS  patrijspoort, spiegel, hand geschakelde wc (geen lawaai in de nacht). Het duurste van een douche is de opvangbak, en deze is dus hier prachtig aanwezig. Zowel in de voor cabine als in deze toiletcabine en douchecabine zijn diverse ventilaties aanwezig.

De motoren zijn goed bereikbaar en mooi schoon en er zijn geen lekkages van water, brandstof of olie geconstateerd door mij. De motoren draaien mooi rustig, assen en schroeven zijn net door de werf nagekeken.

Er zijn uitgebreide documentaties, facturen en handleidingen aanwezig. Heeft u belangstelling in deze fraaie Fairline, bel dan uw jachtmakelaar van White Whale Yachtbrokers Pieter Pepping 0031 (0) 653 345 219 of e-mail naar [email protected]

Algemeen

Ontwerper:
John Bennet
GVK polyester
Werf:
Fairline boats LTD
Bouwnummer:
214
CE:
C
CE max gewicht:
9.000 kg
CE max motor:
600 pk
CE aantal opvarenden:
8
Rompvorm:
V-bodem
Rompkleur:
Wit
Dek en opbouw kleur:
Wit
Dek en opbouw materiaal:
Polyester
Kuip:
Achterkuip
Flybridge:
Open Kuip (OK):
Doorvaarthoogte normaal:
3,45 m
Kruiphoogte:
345 cm
Diepgang:
90 cm
Diepgang maximaal:
90 cm
Lengte waterlijn:
1.219 cm
Waterverplaatsing:
9.000 kg
Besturing:
Stuurwiel
Plek besturing:
Dubbel
Roer:
Dubbel
Kiel/zwaard:
Vaste kiel
Bediening variabele driftbeperking:
Elektrisch
Trimflaps:

Accommodatie

Salon:
Stahoogte:
210 cm
Eethoek:
Slaapplaatsen:
Vast: 4 Extra: 2
Kleur stoffering:
Blauw
Matrassen:
Kussens:
Watertank & materiaal:
568 liter Polyester
Vuilwatertank & materiaal:
Polyester
Watersysteem:
Druksysteem
Warm water:
Aantal douches:
1
Toiletten:
2 Handmatig
TV:
Radio/CD-speler:
Kooktoestel & brandstof:
4 pit(ten) Gas
Oven:
Koelkast & voeding:
105 liter Gas + elektrisch
Vriezer:
Verwarming:
hete lucht

Motor en elektra

Aantal identieke motoren:
2
Start type:
Elektrisch
Type:
Binnenboord
Merk:
Volvo Penta
Bouwjaar:
1986
Vermogen:
2x 300 pk
Draaiuren:
600
Brandstof:
Diesel
Keerkoppeling:
Overbrenging:
Schroefas
Voortstuwing:
Schroef
Koeling:
Indirect
Brandstoftank aantal:
1
Totale inhoud brandstoftank(s):
1.273 liter
Materiaal brandstoftank:
Polyethyleen
Max snelheid:
22 knopen
Kruissnelheid:
17 km/u
Brandstoftankmeter:
Toerenteller:
Oliedrukmeter:
Temperatuurmeter:
Accu:
4 x
2 jaar uit
Acculader:
Dynamo:
Omvormer:
Voltmeter:
Walstroom:
Walstroomkabel:
Voltage:
12V 220V

Navigatie en elektronica

Kompas:
Log/snelheid:
Dieptemeter:
Navigatieverlichting:
Roerstandaanwijzer:
GPS:

Uitrusting buitenom

Ankers & materiaal:
1 x Gegalvaniseerd
Anker bevestiging:
Ketting
Ankerlier:
Elektrisch
Buiskap:
Bimini:
Kuiptent:
Buitenkussens:
Dekzeil(en):
Zeerailing:
Preek- en hekstoel(en):
Zwemplatform:
Zwemtrap:
Strijkinstallatie:
rader beugel is neer klapbaar
Stootwillen, lijnen:
nieuw
Kuiptafel:

Veiligheid

Reddingsboei:
Reddingsvlot:
nieuw
Bilgepomp:
Elektrisch
Brandblusser:
Reddingsvesten:
Gasbun met afvoer:
Zelflozende kuip:

Disclaimer:
Hoewel er uiterste zorg besteed is aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

White Whale Yachtbrokers logo

Verkoop kantoor

White Whale Yachtbrokers - Vinkeveen

Tel: +31 (0) 653 345 219

Email: [email protected]